自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

木土土 發表於 21-1-28 21:59
一次就話講笑姐,但唔夠幾小時就講完又講,真係完全唔覺得有幾好笑。
唔知係咪FTM同WKM,感覺唔同。
...

或者係每人既接受程度唔同,而且每對夫婦既相處模式都唔同,所以大家既反應都會有所不同

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mukawong 發表於 21-1-27 21:48
謝謝大家的唔同想法,我呻完舒服左好多,同埋有你地既想法,令到我都會睇開d, 我老公知道我好嬲,佢唔敢出 ...

咁佢都識做
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

asweetmom 發表於 21-1-27 21:59
根源是你沒有工作沒有收入,一切錢的事情容易想歪。

樓主返工會好d,小小事就咁敏感, 仲扯埋買車d 舊事黎比較,咁累積怨氣唔好。

樓主老公將花紅俾樓主,又可能視呢舊錢係樓主既花紅咪叫請食飯,食得幾多錢.... 又可能純講笑, 職場上周不時會吹水,見人有bonus或者贏左錢而叫人請食飯架啦。

男爵府

mukawong 發表於 21-1-27 21:20
其實,最後d錢都係係佢手上,買車既首期部份咪又係上年佢既雙糧

你收咗跟住請飲茶同晚餐,其餘去買金飾,佢知你用哂,下次咪冇藉口要你嘔出嚟囉,仲要讚佢真係好,出咗雙糧識得同老婆分享

首頁

尾頁

跳至