少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

近排在FB成日見到樂升高既介紹,表示有效為小朋友增高,我仔矮小,所以想睇下有無人試過係有用

大宅

garfaye 發表於 21-1-28 12:20
近排在FB成日見到樂升高既介紹,表示有效為小朋友增高,我仔矮小,所以想睇下有無人試過係有用
...

有呀,我仔食開,效果明顯味道好似乳酸糖。他12歲半現170cm高
可pm我私訊交流給你詳細資訊參考

大宅

回覆 apple5804 的帖子

請問可否也給些 樂聲高的資料給我嗎?兒子11歲要考慮一下了, 謝謝你

男爵府

apple5804 發表於 21-1-30 15:16
有呀,我仔食開,效果明顯味道好似乳酸糖。他12歲半現170cm高
可pm我私訊交流給你詳細資訊參考
...
其實係咪鈣片?真係食咗增高定父母本身都高?

公爵府

回覆 ckmammy 的帖子

唔止係鈣片, 有其他成分, 係網站打佢個名就搵到其實市面上好多增高丸, 边隻真係有人試過又見效?

複式洋房

回覆 小圓圓 的帖子

請PM 啲資料我,可以去邊度買?

男爵府

小圓圓 發表於 21-2-1 20:25

唔止係鈣片, 有其他成分, 係網站打佢個名就搵到其實市面上好多增高丸, 边隻真係有人 ...
我睇過成分,其實只不過係鈣質,維他命b ,C ,D。 增高主要係靠睡眠,大量運動同均衡飲食。 呢啲所謂增高丸其實只不過類似多種維他命丸, 不過用一個增高嘅 gimmick 賣廣告等家長比多啲錢買啫。

公爵府

每款增高丸都聲稱有D特別既物質可助長骨骼成長, 而樂升高就有以下主要成分:

骨骼成長礦物質, 專利成長骨膠原蛋白, 維生素C, MK-7維生素K2, 優酪粉, 益生菌等.

我未食過, 得唔得唔知架, 咪當係營養補充品, 當係買個希望囉

男爵府

小圓圓 發表於 21-2-2 22:39

每款增高丸都聲稱有D特別既物質可助長骨骼成長, 而樂升高就有以下主要成分:
如果食營養補充品,我都會揀天然有機嗰啲牌子,呢啲係化學合成。 如果呢啲所謂增高丸真係可以增高, 一早就上哂醫學版,國際頭條新聞了。 我個仔冇食過呢啲,佢細個飲好多奶,芝士,乳酪, 蛋,好早瞓覺,做好多運動。 所以喺班上佢都係最高嗰個。

洋房

有無人有食樂升高,效果如何?

公爵府

回覆 YanYanSiu 的帖子

近月比女食, 暫未見果效.有無人真係試過食咩丸得?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

crystallooo 發表於 21-3-8 00:29

父母高真係好有用
父母高當然好,可惜我同老公都唔高。 所以希望個仔可以高啲

禁止訪問

禁止訪問