夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,(男人就肯定會話我齋睇啫又冇做d咩)
夫妻倆恩愛的,性生活正常,大家又會唔會因為咁而攤牌?定只會隻眼開隻眼閉keep住觀察就算?

別墅

唔算

子爵府

141只有G相、各區G地址、有何服務、各項收費、開工時間、優惠時段!

你覺得睇黎想做乜?要睇動態嘅都睇AV喇!

當年2015我C6就係比我發現,我諗咗好耐,結果我選擇爆佢,佢當然話齋睇啦!你信唔信?我就唔信!

爆咗我覺得等佢知我已知,當時我諗,如果佢真係未幫襯但心思思我可令佢却步;如果佢已幫襯,咁起碼有點避忌!

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 12:39
141只有G相、各區G地址、有何服務、各項收費、開工時間、優惠時段!

你覺得睇黎想做乜?要睇動態嘅都睇A ...

我仲1516緊,如果講左出黎,會唔會只係令佢學精左,睇得更加小心
其實c6有前科,我冇諗過會發生响自己身上,幾年前我大肚嘅時候俾我發現左一次,嗰陣時佢話唔會再睇,我亦因為唔想影響bb所以算,咁多年我都會間中check佢電話,但都冇嘢,係幾個月前開始見到有,佢仲好醒咁用isafe黎睇,至於佢睇返幾耐,定冇改過,真係得佢自己知,今次俾我知道都真係天意

子爵府

回覆樓主:

暫時仲未出軌,不過準備出軌,即係就快出軌。

子爵府

2015我發現爆佢後夠應承唔再睇,結果在2019年就係好無意知,今次重要睇兩個有埋事後評語嘅G網!

我今次直頭去攞埋離婚申請書,然之後同一時間爆佢叫佢簽埋名!當然又跪又喊,話自己真係冇去,純粹得個睇!我梗係唔會再信,最主要係2015年應承過唔再睇叫G網,但現在已破壞了對我的承諾!不過佢就今次之後比gps同埋財政大權喺我手上!我本身係一個FTM,但我滴起心去做全職,唔使等佢以為我淨係靠佢!

所以你最緊要有經濟能力,走都走得有尊嚴!

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-30 13:53
我仲1516緊,如果講左出黎,會唔會只係令佢學精左,睇得更加小心
其實c6有前科,我冇諗過會發生响自己身上 ...

請問isafe 是甚麼? 怎樣查到佢有用?

講真我到而家個心情一樣係大起大落,有時睇到一啲電視劇係有關於出軌嘅,我就會發哂脾氣,心情低落!只要佢遲返或睇唔到佢GPS,我就會懷疑!其實一啲都不好過,寧願離婚,一了百了!

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 17:29
2015我發現爆佢後夠應承唔再睇,結果在2019年就係好無意知,今次重要睇兩個有埋事後評語嘅G網!

我今次直 ...

你同我嘅情況一模一樣,睇呢d網係唔中意,但心痛係佢再次破壞承諾!
有時諗老公係咪真係錫自己愛自己,如果佢愛我點解要咁做!
我都係FTM,已經6年冇做嘢,都係靠老公,我好認同你講,女人有底氣真係咩都唔使怕,係去係留都可以無顧慮大大聲講出嚟

大宅

donutbmikako 發表於 21-1-30 10:24
如題,(男人就肯定會話我齋睇啫又冇做d咩)
夫妻倆恩愛的,性生活正常,大家又會唔會因為咁而攤牌?定只會隻 ...

唔好話141,就算av 都唔算啦

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 17:36
請問isafe 是甚麼? 怎樣查到佢有用?

講真我到而家個心情一樣係大起大落,有時睇到一啲電視劇係有關於 ...

其實我係無意中睇到佢用黎睇av,我就跟住睇下佢history,點知就見到有料到,跟住發現佢有得log in &out的,我再上網睇人地講呢個App係男人通常用黎秘密睇thisav,佢有埋瀏覽器,如果log out左人地就乜都睇唔到!
之前俾我知道嗰次佢係用普通google瀏覽器的,今次似乎學精左,我都用左d時間同好彩先知道佢login資料,所以我仲諗緊攤唔攤牌好,免得佢又再精d我都唔知仲有咩方法
我就係好怕,口話原諒其實心(emoji)好難真正放低,信任破壞左就係破壞左,少少風吹草動我都會無限聯想,好辛苦!

大宅

ilovepeace 發表於 21-1-30 18:09
唔好話141,就算av 都唔算啦

咁即係?
睇av反而我接受到,因為我有時貪得意都會睇下,當笑片咁睇,始終你會對佢有性幻想,但食唔到,141入面嗰d就唔同

大宅

donutbmikako 發表於 21-1-30 18:25
咁即係?
睇av反而我接受到,因為我有時貪得意都會睇下,當笑片咁睇,始終你會對佢有性幻想,但食唔到,14 ...

老實講,以前的年代(可能好多都未必見過), 未有得上網,好多男性都會睇報紙上分類廣告,裡面係幾個字加電話,我地會成日打去聽個啲錄音,我地都係聽完就算,已經滿足到一啲野。
當然,你c6睇141,我唔能保證佢都只係睇下過下隱,但亦都唔等於佢有去幫親
所以只係話睇141唔可以證明佢有出

子爵府

齋睇唔算
問題係有乜好睇?要睇都睇av啦
留心下佢有冇古惑

侯爵府

wingyaumama 發表於 21-1-30 17:29

我今次直 ...

男爵府

donutbmikako 發表於 21-1-30 18:16
其實我係無意中睇到佢用黎睇av,我就跟住睇下佢history,點知就見到有料到,跟住發現佢有得log in &out的 ...

身無屎點解isafe睇?
明顯上次爆完都無學精,出太空卡新電話玩啦,都唔學醒小小,咁睇141明顯簡緊邊條女去上啦?仲小學生睇咸網咩?

大宅

cupid0627 發表於 21-1-30 23:25
齋睇唔算
問題係有乜好睇?要睇都睇av啦
留心下佢有冇古惑

有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會岀去,我都check唔到咁多電話記錄我都會睇,冇咩特別,而且打左都可以delete
Whatsapp都係,我見佢同d 兄弟嘅group,成日都share d 祼女相,我有睇過內容,都係笑下咁,不過我c6就冇乜應機,定delete左我唔知la

大宅

bsg 發表於 21-1-31 00:24
身無屎點解isafe睇?
明顯上次爆完都無學精,出太空卡新電話玩啦,都唔學醒小小,咁睇141明顯簡緊邊條女去 ...

我都係咁諗,但我唔知下一步到底係點,觀察?攤牌?好頭痛

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:22
有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會 ...

我好鍾意講女人有第六感,唔係咩奇特嘢
係個老公喺身邊十幾年,佢有咩唔同,女人唔多唔少有啲感覺,旁人唔會覺唔會明
你而家唔好亂諗嘢住,咪觀察下先囉

男爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:30
我都係咁諗,但我唔知下一步到底係點,觀察?攤牌?好頭痛

base on睇你想點處理

大宅

cupid0627 發表於 21-1-31 18:43
我好鍾意講女人有第六感,唔係咩奇特嘢
係個老公喺身邊十幾年,佢有咩唔同,女人唔多唔少有啲感覺,旁人唔 ...

我認同,由拍拖到結婚到剛大肚,我從來都冇check過我老公,係大左肚幾個月,唔知點解直覺係有d嘢先去check,點知就見到
今次都係一樣,我好信第六感,同埋有時一個眼神同擁抱都會sense 到d嘢,咁講好似好玄,但我相信女人唔多唔少都會明白係咩一回事!

首頁

尾頁

跳至