自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

因為疫情關係唔敢落果欄, 第一次幫襯bigbigshop 買咗二盒塔斯曼尼亞車厘子, 28號收貨開咗一盒已經淋淋地唔夠爽脆,今日31號開第二盒竟然成盒都開始腐爛, 740一盒咁嘅質素我以後都唔會幫襯!

MARCHYAN    發表於 21-2-1 13:15
ada0707    發表於 21-2-1 09:32
varievarie    發表於 21-2-1 02:01

男爵府

alicemic 發表於 21-1-31 21:02
因為疫情關係唔敢落果欄, 第一次幫襯bigbigshop 買咗二盒塔斯曼尼亞車厘子, 28號收貨開咗一盒已經淋淋地 ...

剛想訂(emoji)

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

要求退貨啦...差成咁

子爵府

哇,740蚊咁樣真係好嬲喎!可能送貨焗耐左所以易爛。

大宅

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

Omg

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

真係好差

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

lojo11 發表於 21-1-31 21:05
要求退貨啦...差成咁

佢個官網話不設退貨㗎

水晶宮

太離譜

水晶宮

alicemic 發表於 21-1-31 21:07
佢個官網話不設退貨㗎

咁就冇下次

翡翠宮

taptap83 發表於 21-1-31 21:05
哇,740蚊咁樣真係好嬲喎!可能送貨焗耐左所以易爛。

我由收貨到今日都係四日, 我諗佢唔係送貨焗爛係本身批貨已經係熟到爛

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

香港買野咁方便,食物生菓一定買現成見到既。

水晶宮

alicemic 發表於 21-1-31 21:02
因為疫情關係唔敢落果欄, 第一次幫襯bigbigshop 買咗二盒塔斯曼尼亞車厘子, 28號收貨開咗一盒已經淋淋地 ...

爛成咁試下聯絡CS俾相佢睇要求退錢。
不過樓主第二盒放4日又好似係長咗d,就算唔爛都會淋晒或者爆開。我呢個weekend都食咗43度南,都係網購,無你呢個問題。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係中環 Oliver’s 買 43 度 Lapins 34mm+ 都係 $688,我前後買咗兩盒都好正。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

alicemic 發表於 21-1-31 21:07
佢個官網話不設退貨㗎
爛嘅都唔退? 佢玩晒啦... 你留言叫人唔好中伏...

珍珠宮

太過份

翡翠宮

yuyueng 發表於 21-1-31 21:09
香港買野咁方便,食物生菓一定買現成見到既。

我一向去果欄親自揀就係因為疫症所以先唔敢去, 諗住佢話係代理直送應該信得過點知就中伏

翡翠宮

wsyggk 發表於 21-1-31 21:09
爛成咁試下聯絡CS俾相佢睇要求退錢。

我send咗email過去㗎喇睇下佢點覆我

翡翠宮

esmehouse 發表於 21-1-31 21:09
係中環 Oliver’s 買 43 度 Lapins 34mm+ 都係 $688,我前後買咗兩盒都好正。

中環對我嚟講有啲遠,同埋我諗住包送貨咁就唔使騰嚟騰去,點知就搞成咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

alicemic 發表於 21-1-31 21:12
中環對我嚟講有啲遠,同埋我諗住包送貨咁就唔使騰嚟騰去,點知就搞成咁
...
快 d 退貨啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁
12345...9

尾頁

跳至