少年成長

跳至

首頁

尾頁

民房

好中意娜恩同建厚呢個家庭,小朋友可愛之餘,我覺得可以係朴柱昊同Anna身上學到好多野

當我個女仲係我個肚既時候,我已經係到唸緊到時佢大左可以點教佢,然後中意上睇超人回來了,覺得入面既小朋友都好乖好可愛,特別係娜恩同建厚!

朴柱昊真係一個好溫柔既人,我從來冇見過佢係鏡頭面前鬧仔女 (當然唔知鏡頭後啦),每次都會好認真咁聽小朋友講野,亦都會好好回應佢地,Anna唔洗講啦!呢個家庭回歸第一集娜恩撞到個頭,好多父母都可能會話冇眼睇住撞到個頭,但Anna講既野真係令我好佩服,佢對娜恩講因為你已經高到同鏡頭一樣,唔知點解我聽到好感動

因為朴柱昊同Anna,令到三個小朋友都生活係一個有愛既家庭,姐姐會好好照顧弟弟,弟弟都有好好愛護姐姐,睇完我真係好想學佢地家庭咁,好好咁對待自己個女! 睇完最深刻既就係,無論小朋友有幾細都好,溝通真係好重要,父母作為小朋友細個既榜樣,對佢地長大後既影響可以好深!

PS. 如果我個女好似娜恩咁就好啦,又乖又聰明

禁止訪問

牛年勳章

侯爵府

畀面勳章

Chaucerlo 發表於 21-2-2 16:28
好中意娜恩同建厚呢個家庭,小朋友可愛之餘,我覺得可以係朴柱昊同Anna身上學到好多野

當我個 ...

我都好掛住大韓,民國,萬歲,見証佢地成長真係學到好多野。最難忘係同佢地玩三項鐵人賽, 堅佩服佢爸爸。佢媽媽係律師,所以冇出過鏡但都感覺佢好愛佢地

首頁

尾頁

跳至