自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

尋晚第一次睇都覺得戲入面宣好顯老,我睇屋企打邊爐果度!
而家一線男女主角應該平均都過40歲!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

mother904 發表於 21-2-4 08:04
鄧佩儀勉強可以,羅子溢同洪永城真係唔可以算係後生囉,其實搵丁子朗同林景程嗰d做仲好
...

林景程都唔算後生

翡翠宮

畀面勳章

jtw_ki 發表於 21-2-4 08:09
林景程都唔算後生

要係TVB搵真後生又有少少演技的,好困難架,林景程個樣都呃得下
日日是好日

珍珠宮

回覆樓主:

宣影銀行廣告硬照好靚
做師姐已有老態有阿媽feel
都50無可避免

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SandyKL 發表於 21-2-4 00:21
連家中男人唔睇劇,望2眼話點解唔搵個後生嚟演?宣萱老嘞,佢問我佢有冇50。
...

其實宣配歐陽振華,做一啲專業角色較適合。 哩套劇嘅角色表情,真係有特兀感

琥珀宮

DoReMi媽媽 發表於 21-2-4 10:52
其實宣配歐陽振華,做一啲專業角色較適合。 哩套劇嘅角色表情,真係有特兀感

有同感呀!佢兩個拍檔火花四濺,好睇,50歲宣萱演呢個騰雞烏龍警察唔啱感覺。

子爵府

你地班人再閹尖聲悶, TVB 搵霞姨( 溫碧霞) 再番做海潮吖那

人海裡偶遇....

說回正題....那道眉又好似重手左D....

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢好似不嬲都咁粗講開又講..佢個咀怪怪的
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 21-2-4 00:02
哩套劇令到宣好顯老,角色唔啱
我都覺得角色唔啱佢做, 始終唔係後生
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SandyKL 發表於 21-2-4 11:28
有同感呀!佢兩個拍檔火花四濺,好睇,50歲宣萱演呢個騰雞烏龍警察唔啱感覺。
...

直情係~推佢去懸崖邊,唔係哩套劇,冇咁多人提住佢50

象牙宮

fatpanda 發表於 21-2-4 11:48
我都覺得角色唔啱佢做, 始終唔係後生

就係,以前扮專業人士,唔太多人介意佢後唔後生,適齡就可以,但哩套。。。。。。

男爵府

回覆樓主:

耳大

琥珀宮

DoReMi媽媽 發表於 21-2-4 19:42
直情係~推佢去懸崖邊,唔係哩套劇,冇咁多人提住佢50

睇宣傳片,話係導演屬意人選,可能佢想帶出宣萱另一面,可惜嘅係,失敗,如果佢演個英勇精目女警察,可能會成功嘅。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有相睇嗎?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

公爵府

我都覺佢係呢套戲入面條眉畫得粗咗啲

珊瑚宮

回覆樓主:

講咗成日都仲未有相 唔似BK風格

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

宣萱個面相好英氣,好smart,演女強人好D

子爵府

牛年勳章

peru 發表於 21-2-4 11:42
你地班人再閹尖聲悶, TVB 搵霞姨( 溫碧霞) 再番做海潮吖那

唔好掛

peru    發表於 21-2-4 21:08
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

象牙宮

SandyKL 發表於 21-2-4 20:24
睇宣傳片,話係導演屬意人選,可能佢想帶出宣萱另一面,可惜嘅係,失敗,如果佢演個英勇精目女警察,可能會成功嘅。...

宣做熊尚善個女警角色可能會討好啲

象牙宮

peru 發表於 21-2-4 11:42

整古觀眾定整古霞姐?

首頁

尾頁

跳至