網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有冇Jm喺淘寶買過?公司想換,唔該晒

翡翠宮

回覆樓主:

畢直每張幾錢?

象牙宮

電腦椅?

实体試了, 再去淘。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

KenHim 發表於 21-2-4 14:27
請問有冇Jm喺淘寶買過?公司想換,唔該晒

呢張貴,但我用緊嚟緊第三年,非常實淨.....貴少少買平用...

2.0《7EvVcw4T6rE(emoji)(emoji)匋一宝(emoji) https://m.tb.cn/h.4jDavw2?sm=cbea89【简约人体工学电脑椅家用护腰双靠背老板椅可躺办公转椅网布电竞椅】

象牙宮

天貓 發表於 21-2-4 18:00
呢張貴,但我用緊嚟緊第三年,非常實淨.....貴少少買平用...

2.0《7EvVcw4T6rE(emoji)(emoji)匋一宝(emo ...

購買人數很少喔。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 21-2-4 19:27
購買人數很少喔。

我冇留意添,但我一八年4月買,到而家仲好新淨同實淨,同初初返嚟差唔多,因為我之前已經坐爛咗幾張,所以狠心買張貴少少....

首頁

尾頁

跳至