自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

新世界發展有限公司過去一年除生產「香港製造」口罩之餘,亦與16間非牟利機構合作,以「自助口罩提取機」向基層免費派發口罩,與社區同抗疫。踏入2021年,再推出酒紅及木藍兩款限量版盒裝口罩,由今日起至2月22日於K11 Design Store及快達票的網站接受訂購。市民每購買一盒口罩,新世界將捐出一包口罩予非牟利機構「基督教勵行會」,以「你買一盒,我捐一包」共創善舉。
是次推出的酒紅及木藍色成人口罩,由集團在香港自設的生產線製造,並獲國際檢測機構認證,達ASTM二級標準,每盒30片,每片口罩均有獨立包裝。由今日(4日)起至本月22日,市民可於K11 Design Store及快達票的網站選購,每盒(30片包裝)定價為120港元。

在今次限時網購中,實行「你買一盒,我捐一包」行動,市民訂購一盒新世界口罩,集團就會向基督教勵行會捐出一包口罩(每包5片),由該會轉贈予有需要的基層人士,讓市民買口罩兼做善事,一舉兩得。

https://topick.hket.com/article/2871921/%E3%80%90%E8%B3%80%E5%B9%B4%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E3%80%91%E6%96%B0%E4%B8%96%E7%95%8C%E6%8E%A8%E5%87%BA%E8%B3%80%E5%B9%B4%E9%99%90%E9%87%8F%E7%89%88%E7%9B%92%E8%A3%9D%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E3%80%80%E5%B8%82%E6%B0%91%E6%AF%8F%E8%B2%B7%E4%B8%80%E7%9B%92%E6%8D%90%E5%87%BA%E4%B8%80%E5%8C%85?mtc=10012

大宅

伯爵府

見內文也無顏色睇。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

rello 發表於 21-2-5 11:12
見內文也無顏色睇。
我搵到

【兩款特別色】新世界新春顏色口罩 用戶買一盒.廠方捐出一包

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

唔吸引,仲要咁貴$120/30個 佢先送5個出去,等於$120/35個!!

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

onlon 發表於 21-2-5 10:55

好人好事

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

miriam 發表於 21-2-5 11:18
我搵到

【兩款特別色】新世界新春顏色口罩 用戶買一盒.廠方捐出一包

謝謝(emoji)(emoji)

公爵府

叻叻勳章

星洲炒米 發表於 21-2-5 10:52
新世界發展有限公司過去一年除生產「香港製造」口罩之餘,亦與16間非牟利機構合作,以「自助口罩提取機」向 ...

子爵府

今次只送一包咁少,而且口罩係 level 2,唔太吸引

男爵府

回覆樓主:

佢縮骨左。上次係買1 盒捐1 盒。家陣變1包

首頁

尾頁

跳至