自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆 peaceaa1122 的帖子

(你)唔一定要有中銀戶口, 但你要DOWNLOAD APP

https://www.bochk.com/tc/more/ebanking/bocpay.html

而對方未必要有BOC PAY, 如果對方有BOC PAY, 就BOC PAY收, 無就用轉數快收「利是」(用對方指定戶口收)

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

emilylam 發表於 21-2-5 13:12
因為我有網上賣嘢,要多d收款形式先多d顧客

原來如此。 有冇舖名,啱買幫襯吓。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

1314625 發表於 21-2-5 13:13
回覆 peaceaa1122 的帖子

(你)唔一定要有中銀戶口, 但你要DOWNLOAD APP

我有boc pay ,但好少用。即係對家唔洗有中銀戶口都收到,係未咁?
入去link 研究吓先,謝謝。

水晶宮

peaceaa1122 發表於 21-2-5 13:17
我有boc pay ,但好少用。即係對家唔洗有中銀戶口都收到,係未咁?
入去link 研究吓先,謝謝。
...

係,但對方最起碼要有登記轉數快。對方用預話戶口收

水晶宮

peaceaa1122 發表於 21-2-5 13:15
原來如此。 有冇舖名,啱買幫襯吓。

係bk唔方便講 被人block㗎

別墅

peaceaa1122 發表於 21-2-5 13:11
微信係幾得意,玩吓畫公仔先拆利是。

wechat 都好多人用,你講果個畫圖利是真係幾得意,要畫中題目先拆得利是

首頁

尾頁

跳至