自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

414928 發表於 21-2-6 22:06
真心替燕燕慘,想做平凡人當初就唔好爭個王位,爭左返來就交比皇后,但燕燕當初一樣想做平凡人同韓德讓一起 ...

我都係咁話,又話自己虛,又可以搞三搞四,有力就去幫皇后分擔啦!又要韓德讓幫手,又要妒忌呷乾醋,
佢跟本唔係真心鍾意燕燕,佢同燕燕老豆講都係話朝當需要好似燕燕咁嘅皇后,而唔係佢需要燕燕,
其實燕燕老豆都係衰人。

侯爵府

uhtcl2006 發表於 21-2-6 23:38
係,明明燕燕唔愛佢,但最終妥協幫佢打理國家,同佢生幾個仔女,但最終換嚟係自己老公愛上第二個女人,仔 ...

講真丫,如果個病君真係愛燕燕,想過平凡生活,大可以將王位讓出,帶燕燕去隱居。佢揀咗小三,証明佢根本就係又想要一人之下 萬人之上,又想唔再付出努力打理國家,反正有個皇后搞店,又想要個對自己崇拜嘅女人。一句講晒,佢自私。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

澳門媽媽 發表於 21-2-6 23:43
講真丫,如果個病君真係愛燕燕,想過平凡生活,大可以將王位讓出,帶燕燕去隱居。佢揀咗小三,証明佢根本 ...

自私,賤格,3姐妹既老公之中,最該死既係佢,比佢坐左個皇位10幾年真係太多

男爵府

uhtcl2006 發表於 21-2-6 23:47
自私,賤格,3姐妹既老公之中,最該死既係佢,比佢坐左個皇位10幾年真係太多
...

係,當初應該奄埋佢

珍珠宮

uhtcl2006 發表於 21-2-6 21:53
頂,佢唔係好鐘意燕燕架咩,無啦啦又整件玉蕭,重要大埋肚燕燕都唔知,睇到火都嚟
...

諗到現代版,老婆睇住生意,家庭,老公就去包小三

男爵府

提外話我今晚係咁聽到喜隱個仔叫「淆底獸」....

agnes178    發表於 21-2-7 06:28

水晶宮

talktime 發表於 21-2-7 00:04
諗到現代版,老婆睇住生意,家庭,老公就去包小三

男爵府

回覆樓主:

我都睇到好嬲,鄧燕燕慘

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

gretamama 發表於 21-2-7 00:19
...

留禮壽呀

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

...

我都聽到,覺得個名咁搞笑我第一次睇
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

而家講到同燕燕相處有距離有壓力,同嗰個玉蕭先過到普通夫妻生活,大佬呀!當初你就係睇中燕燕輔助到你 ,先夾硬要佢做皇后,而家反而成為你去偷食嘅原因?!正賤男! 寧願你承認自己貪新鮮衰咸濕我都冇咁嬲

水晶宮

~香奈兒~ 發表於 21-2-7 02:01
而家講到同燕燕相處有距離有壓力,同嗰個玉蕭先過到普通夫妻生活,大佬呀!當初你就係睇中燕燕輔助到你 , ...

水晶宮

~香奈兒~ 發表於 21-2-7 02:01
而家講到同燕燕相處有距離有壓力,同嗰個玉蕭先過到普通夫妻生活,大佬呀!當初你就係睇中燕燕輔助到你 , ...

渣男都癡筋既,燕燕本來就可以同韓德讓好平淡咁過一生,係渣男搶佢返去做皇后,之後又推佢出嚟打理成個江山,最後怪燕燕忽略佢,頂,條友病到懵左囉

水晶宮

uhtcl2006 發表於 21-2-7 02:25

渣男都癡筋既,燕燕本來就可以同韓德讓好平淡咁過一生,係 ...

世紀賤男

伯爵府

澳門媽媽 發表於 21-2-6 23:03
係囉,仲要連唯一嘅仔都死埋。其實趙王真係唔差,咁多年都只係對老婆好,千依百順,我估趙王比病君更適合 ...
對老婆好唔代表識做皇帝同會愛國愛民喎

伯爵府

澳門媽媽 發表於 21-2-6 23:11
某個程度上,皇后太忙,個男人太閒,所以就多時間出嚟溝女。呢個故事教訓女人們,千萬唔好以為自己乜都攬 ...
現實真係咁,我有個朋友搵到錢,基本上擔起頭家的開支,又打理得仔女同頭家好好,佢老公就冇份工做得長,前排仲有小三,佢老公雖然最後選擇返屋企,但又係話對住我朋友覺得自己好渣,覺得好大壓力,反而小三比到佢感覺自己係有用嘅男人,但佢話其實佢最愛老婆,小三係想平衡心理,一時諗歪左

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

覺得皇帝由燕燕大住個肚, 都要救德讓開始, 佢已經對燕燕變咗心
因為皇帝知道燕燕由始至終心裡都只有德讓

珍珠宮

好媽媽勳章

男人千古以來都是一樣

男爵府

uhtcl2006 發表於 21-2-7 02:25

渣男都癡筋既,燕燕本來就可以同韓德讓好平淡咁過一生,係 ...

賤男根本極度自私

男爵府

...

昨晚叫左有無廿次啊,幾分鐘一直係咁叫

首頁
23456...7

尾頁

跳至