時政擂台

跳至

首頁
12345...15

尾頁

琥珀宮

hfl2000 發表於 21-2-7 15:35
又唔可話佢老婆係深黃,就全家都係既。就好似黃秋生咁,佢老婆係深藍㗎
...

但黃秋生同佢老婆分咗居?見阿黃生獨來獨往,都冇同老婆一齊咁。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

麟媽媽 發表於 21-2-7 15:21
其實每個人都係獨立個體,呢度都唔少人成日講同老公或者家人政見唔一樣,咁點解要燒埋保哥呢?
...

咪係! 保哥完全無黃人性格架, 見到佢努力, 感恩!
放下自在

伯爵府

好耐之前睇過保哥FB,佢係黃,不過睇佢煮餸確實係好有天份,比人感覺又踏實,希望佢黃但唔好撐暴。

公爵府

又係越南仔,越南男仔冇個好

恭賀新禧,迎春接福!

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

譚耀宗個仔兩公婆夠澳洲藉又幫大陸人攪移民啦,D人就話譚同個仔係獨立個體,唔應該混為一談。
而家又話保哥兩公婆,就算一個黃,一個藍又點,都係兩個獨立個體嚟㗎,都唔明呢度D人點解可以雙重標準!

子爵府

我錯重點,佢老婆d牙好白,好少唔係做藝人都整到掤牙咁白

侯爵府

之前譚耀宗同個仔,好多回應話是獨立個體,
而家保哥個老婆就不同説法了?

公爵府

aprilabc 發表於 21-2-7 15:08
有人話之前睇過佢 fb,話唔係 湊住四個小朋友 ,會出去做前線 , 有冇人知係咪真 咁寫過?
如果係真嘅,又 ...

我都幾鍾意睇保哥……不過咁,兩公婆政見都可以唔同嘅。

伯爵府

SandyKL 發表於 21-2-7 15:37
但黃秋生同佢老婆分咗居?見阿黃生獨來獨往,都冇同老婆一齊咁。
應該冇分居, 係老婆同仔住一間屋,佢自己住一間, 早前有雜誌影到抽生同一個女仔深夜響九龍公園有所動作 ,,之後佢老婆 嬲到換咗自己屋企 門鎖 ,唔畀秋生返屋企

琥珀宮

aprilabc 發表於 21-2-7 15:42
應該冇分居, 係老婆同仔住一間屋,佢自己住一間, 早前有雜誌影到抽生同一個女仔深夜響九龍公園有所動作 ...

應該同分居都無異囉。

黃生去咗台灣,唔知佢老婆同仔有冇一齊過去?

伯爵府

唉瘋 發表於 21-2-7 15:38
好耐之前睇過保哥FB,佢係黃,不過睇佢煮餸確實係好有天份,比人感覺又踏實,希望佢黃但唔好撐暴。 ...

我有朋友做廚房 ,佢都話做得廚房8成都係黃,佢雖然係大佬 ,都唔夠膽講咁多,廢事班黃人玩嘢

最緊要唔好支持暴力 ,叫人啲仔女去犯法,自己就鬆

珊瑚宮

回覆樓主:

其實只要唔係支持暴力, 支持破壞就可以, 黃唔代表係暴徒

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SandyKL 發表於 21-2-7 15:34
阿保兄話佢老婆樣有啲似陳妙瑛。

只見到大口保嫂

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

麟媽媽 發表於 21-2-7 15:21
其實每個人都係獨立個體,呢度都唔少人成日講同老公或者家人政見唔一樣,咁點解要燒埋保哥呢?
...

同意

公爵府

牛年勳章

cbeyond 發表於 21-2-7 15:49
其實只要唔係支持暴力, 支持破壞就可以, 黃唔代表係暴徒

但我未見過YC係會譴責暴力喎!
連我的同事虔誠教徒黃老師都話,喺馬鞍山被火燒嗰個伯伯要自己檢討一下,做咗啲乜嘢搞到其他人要燒佢喎!

珍珠宮

hfl2000 發表於 21-2-7 15:35
又唔可話佢老婆係深黃,就全家都係既。就好似黃秋生咁,佢老婆係深藍㗎
...

險功囉!真係難為佢老婆,對住啲不可理喻嘅人

珍珠宮

aprilabc 發表於 21-2-7 15:08
有人話之前睇過佢 fb,話唔係 湊住四個小朋友 ,會出去做前線 , 有冇人知係咪真 咁寫過?
如果係真嘅,又 ...

唔好甘啦,雙方都唔好拉家人黎講丫麻

水晶宮

回覆樓主:

咁一家人都未必同立場...

珍珠宮

小朋友,遮咗眼,識佢既都認得,下次應該遮全面,小朋友無辜

珍珠宮

回覆樓主:

題外話,雖然遮左眼,d小朋友個樣好似保哥,好得意

首頁
12345...15