自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聖安娜敲敲旦糕好食嗎?

男爵府

ac_ca0806 發表於 21-2-9 09:24
聖安娜敲敲旦糕好食嗎?

Lm

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

想知X2

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

想知

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

聖安娜敲敲旦糕好食嗎?

我訂咗未攞,個外殼一定唔會食,裡面啲蛋糕應該少到痺,食得意嘅姐。我訂都係貪得意。出面一個卜卜蛋糕成仟蚊,不過可以揀裡面,有啲可以放嘢入去。

伯爵府

Onlok 發表於 21-2-9 11:25
我訂咗未攞,個外殼一定唔會食,裡面啲蛋糕應該少到痺,食得意嘅姐。我訂都係貪得意。出面一個卜卜蛋糕成 ...

見人share 葵芳佰零蚊有交易

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

唔好食!!!
好甜,全部糖

水晶宮

honthont 發表於 21-2-9 11:46
見人share 葵芳佰零蚊有交易

有無link..share下

水晶宮

stagea 發表於 21-2-9 11:51
唔好食!!!
好甜,全部糖

預咗係糖吖

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Onlok 發表於 21-2-9 12:10
預咗係糖吖

以為係白朱古力

象牙宮

聖安娜敲敲旦糕好食嗎?

stagea    發表於 21-2-9 12:53
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

外皮是糖面。白朱古力。用模貝做一半。2个合成1个球。
內是生活蛋糕。
一層糖一層 jelly

wcpcelia    發表於 21-2-16 14:52
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

stagea 發表於 21-2-9 12:33
以為係白朱古力

唔好意思,我係話外殼全部甜到痺嘅意思

琥珀宮

Onlok 發表於 21-2-9 13:08
唔好意思,我係話外殼全部甜到痺嘅意思

原來如此,快啲試下

伯爵府

Onlok 發表於 21-2-9 12:10
有無link..share下

https://hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/118464/%E8%91%B5%E5%BB%A3%E7%BE%8E%E9%A3%9F-%E8%91%B5%E5%BB%A3-48%E5%A4%A2%E5%B9%BB%E6%98%9F%E7%90%83%E8%9B%8B%E7%B3%95-oreo-%E9%98%BF%E8%8F%AF%E7%94%B0%E9%BA%BB%E7%B3%AC%E5%8F%A3%E5%91%B3-%E8%A8%82%E8%A3%BD%E7%94%9F%E6%97%A5%E8%9B%8B%E7%B3%95-%E4%B8%AD%E7%A7%8B%E7%AF%80%E9%99%90%E5%AE%9A%E6%9C%88%E4%BA%AE%E7%87%88

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想知

珍珠宮

honthont 發表於 21-2-9 13:45
https://hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/118464/%E8%91%B5%E5%BB%A3%E7%BE%8E%E9%A3%9F-%E8%91%B5% ...

琥珀宮

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

我仔今日生日訂左
今晚食完報告下
如果難食又比人話我成日試新嘢,亂攪

水晶宮

首頁

尾頁

跳至