使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實佢成日咁high撩架嗌,唔明點解仲要jump, 唔jump都已經好high

男爵府

babyhoi 發表於 21-2-9 17:26
年廿八bk都應該清垃圾啦

笑死

其實呢啲人真係精神分裂,憎中國又要留响香港,憎BK又賴死唔走,係要被人用倔頭掃把烹走先捨得躪

男爵府

vivibabyvivi 發表於 21-2-9 17:15
今朝仲好地地見佢同人鬧緊交架
邊個搞到佢禁訪,出嚟認投
...

真開心

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

立夏 發表於 21-2-10 00:35
笑死

其實呢啲人真係精神分裂,憎中國又要留响香港,憎BK又賴死唔走,係要被人用倔 ...

無記錯亞跳高好似係大陸落嚟嘅,已經當咗自己係香港人,響黑暴期間成日撐班暴民。
所以佢無BNO可以移民㗎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

終於可以清淨下

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

親子王國管理員及版主不會公開用戶封戶原因,當事人被禁言或禁訪時會收到通知或事前收到警告,如當事人有任何不明白之處,請按討論區左下「聯絡管理員」發出查詢*;倘若其他國民是當事人的友人而欲了解事件,應自行向當事人查詢,敬請留意,謝謝合作!
https://www.baby-kingdom.com/for ... ead&tid=6304667

現將主題關閉

首頁

尾頁

跳至