想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

威院ivf私家症收費如何?
第一胎係ivf 公家症費用前後大約好似三萬一次成功,不過事隔幾年年紀大了以經35了,所以今次想私家症因可以指定e生放胎,但就不知道費用及程序又會係點了??

大宅

wendy117318 發表於 21-2-10 18:57
第一胎係ivf 公家症費用前後大約好似三萬一次成功,不過事隔幾年年紀大了以經35了 ...

生左一胎晤可以再用公症
私症約12-13萬左右
我估同公症流程無分別 晤洗買飛仔
每次見醫生直接上9樓 有時係9樓出面比$ 有時落2樓中文大學診所比錢 大致上無咩分別

大宅

第一胎係ivf 公家症費用前後大約好似三萬一次成功,不過事隔幾年年紀大了以經35了 ...

我都係威院ivf生症一胎
到第二胎要再重新做過檢查
抽血驗梅毒 肝炎個d

別墅

idy0722 發表於 21-2-10 20:28
生左一胎晤可以再用公症
私症約12-13萬左右
我估同公症流程無分別 晤洗買飛仔

(emoji)即係12-13萬走唔甩,但我本身以經有雪胎只係放入去都要禁貴?

大宅

wendy117318 發表於 21-2-10 22:03
(emoji)即係12-13萬走唔甩,但我本身以經有雪胎只係放入去都要禁貴?

你有雪胎好似可以用返公症價錢擺胚胎的

民房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

我都打算要係威院做ivf 請問做ivf過程中可以正常工作嗎?

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
張曉 發表於 21-5-12 00:06
我都打算要係威院做ivf 請問做ivf過程中可以正常工作嗎?

應該可以

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
張曉 發表於 21-5-12 00:06

星期一至五早上8點開門,好多要番工既就8點睇,等姑娘,抽血,睇醫生,超聲波,拎針拎藥,走得。佢地全部快快手手
通常走既時候8:45左右
第一次start treatment 要交錢簽同意書就會耐d,加多30mins
一星期覆診一至兩次

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊