產前產後

跳至

首頁

尾頁

洋房

我剛剛被告知,公立醫院順產產房係四面牆內會有2組媽媽生產,只係用塊布簾隔住雙方,咁一個唔覺意咪比對方的陪產爸爸睇全相?!!
係咪間間公立醫院都係咁嫁?!

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

屯門醫院係咁
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

洋房

zxyggp 發表於 21-2-22 23:24
屯門醫院係咁

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

其實公立醫院都係咁上下,人多要生可能連陪產都無架

男爵府

牛年勳章 2021勳章

ekcnbo 發表於 21-2-17 22:43
我剛剛被告知,公立醫院順產產房係四面牆內會有2組媽媽生產,只係用塊布簾隔住雙方,咁一個唔覺意咪比對方 ...

威院係獨立產房

大宅

2021勳章

回覆樓主:

東區獨立產房

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

我剛剛被告知,公立醫院順產產房係四面牆內會有2組媽媽生產,只係用塊布簾隔住雙方,咁一個唔覺意咪比對方 ...

瑪麗獨立產房,一間產房只有一個產婦和先生陪產

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

JoeyPC 發表於 21-3-6 05:54
東區獨立產房

東區十年前仲係拉簾既,依家轉左?

男爵府

2021勳章

係QE 生,自己一間產房

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

QE 有單人亦有雙人房的
只係未必滿座嘅

男爵府

2021勳章

而家疫情公院有得探訪、陪産嗎?

男爵府

2021勳章

satanail 發表於 21-3-14 21:42
而家疫情公院有得探訪、陪産嗎?

無得探,有陪產

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊