自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

無綫人事大變天!根據今日無綫發出的內部通告,集團行政總裁李寶安正式宣布,余詠珊要全力協助推動公司業務發展,正式被調離綜藝科,職銜改為助理總經理 (業務發展) ,委以重任!

至於余詠珊丈夫、身為星夢娛樂行政總裁的何哲圖,由於要發展個人事業,故在本月底正式離任,由曾志偉接手並發展音樂業務。另外,早前有傳已離開無綫10年、有「電視城橋王」之稱的何麗全,在曾志偉力邀下回巢。雖然何麗全回應稱「冇傾過」,但據知他日前現身電視城,跟有關高層會面。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210218/mobile/bkn-20210218135719621-0218_00862_001.html

珍珠宮

回覆樓主:

另一個山頭主義冒起

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

BYE BYE 星夢幫

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

2024年龍年勳章

希望真係改革,唔再來來去去都係幾個歌手。

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

改革吓都好

琥珀宮

jtw_ki 發表於 21-2-18 14:37
無綫人事大變天!根據今日無綫發出的內部通告,集團行政總裁李寶安正式宣布,余詠珊要全力協助推動公司業務 ...

余詠珊真係唔係好掂,呢幾年完全冇綜藝節目,但綜藝節目先係最吸引廣告商

男爵府

batiko 發表於 21-2-18 15:17
之前無記有個歌唱比賽節目,係唔係都玩完?

係喎!好似出左一集就唔再見到?

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

呢兩公婆簡直係tbb既瘀血

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

幾乎唔記得有呢個比賽,無晒下文

禁止訪問

牛年勳章

伯爵府

回覆樓主:

佢兩公婆係咪犯太歲呀今年,不過係我地行運呀

珍珠宮

回覆 jtw_ki 的帖子

改革下都好. 近年來大部份非戲劇節目都係講煮嘢食, 所謂嘅嘉賓都係自己藝員, 又勁賣廣告. 劇集主題曲唱嚟唱去得幾個人, 其實都幾悶.以前有D綜藝節目幾好笑, 又或者要考下腦筋, 甚至清談節目訪問一D有份量但唔係TVB藝人嘅嘉賓都好好睇.
知道曾志偉返TVB, 唔難估到余詠珊兩公婆會"有難", 係估唔到咁快就有變.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

子爵府

何哲圖走, 希望唔使再成日見到「何雁詩夫婦」

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

好似3、4月先開始比賽

伯爵府

有改變係好事,但唔一定會更好

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

贊成改革吓

子爵府

余詠珊何哲圖兩夫婦玩死咗tvb。 早走早著, 唔想再只見到星夢的歌手。

首頁

尾頁

跳至