想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

第一次IUI failed, 希望有同路人傾下計,互相支持(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

2021勳章

建議即轉ivf, 我就係咁

別墅

2021勳章

jadecyw 發表於 21-2-18 23:14
第一次IUI failed, 希望有同路人傾下計,互相支持(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

卵黎緊個cycle會做第二次iui

民房

carmen17thjan 發表於 21-2-19 10:15
卵黎緊個cycle會做第二次iui

加油呀(emoji)(emoji)我聽日都約左醫生,開始第二次cycle

民房

J_2008 發表於 21-2-19 07:42
建議即轉ivf, 我就係咁

IVF 諗住排政府做(emoji)太貴,所以而家iui諗住博個機會(emoji)你IVF 一次中呀?

別墅

2021勳章

jadecyw 發表於 21-2-19 14:50
加油呀(emoji)(emoji)我聽日都約左醫生,開始第二次cycle

祝好孕

男爵府

2021勳章

我3次iui 都fail, 最後轉IVF, 一次bingo, 所以如果要同時間競賽,我建議轉IVF

大宅

試了5次iui 都fail,後來做ivf,兩次都bingo 所以我嘅意見同樓上jm一樣,如果你好想盡快有bb,我認為ivf的成功機率大好多!加油啊!

別墅

我做第三次iui 才中

洋房

第二次IUI bingo咗

洋房

回覆 Lovehopefaith 的帖子

IVF 你係私家?用咗大約幾多錢?

別墅

我iui兩次都失敗,之後放棄左,當休息下

大宅

Dorisman1 發表於 21-2-22 23:08
回覆 Lovehopefaith 的帖子

IVF 你係私家?用咗大約幾多錢?

係呀!喺養和...已經唔記得exactly用咗幾多了(因為都好幾年前了),大約一次都2萬幾我諗,都視乎打針份量

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊