自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2021勳章

有乜債都還晒,廿年單親媽媽的壓力、冇男人敢埋身,有錢都不會快樂,感覺到那種 sad,

唔知個衰女回家未?

茶類愛好者    發表於 21-2-21 13:34

大宅

2021勳章

我要passion 發表於 21-2-20 17:54
有乜債都還晒,廿年單親媽媽的壓力、冇男人敢埋身,有錢都不會快樂,感覺到那種 sad,

個女激死佢,成龍又.......

茶類愛好者    發表於 21-2-21 13:34

伯爵府

2021勳章

呢d係債來,做第三者,破壞人地家庭,雖然成蟲身邊應該吾止吳,但都吾好叉隻腳落去,因果呀......如果當年抽身,吾好搞咁多野,到而家自己一個都消遙快活吖!

funfun759    發表於 21-2-21 17:21
girlbear    發表於 21-2-21 13:42
mimi199188    發表於 21-2-21 08:29
ying_mail    發表於 21-2-20 22:38
cathngai    發表於 21-2-20 19:30

大宅

2021勳章

如果佢肯私底下解決都唔會咁慘,太高估自己

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Bibibut 發表於 21-2-20 18:06
呢d係債來,做第三者,破壞人地家庭,雖然成蟲身邊應該吾止吳,但都吾好叉隻腳落去,因果呀......如果當年 ...

我會話,最衰係個男人,唔係佢都會有第二個

茶類愛好者    發表於 21-2-21 13:37

大宅

2021勳章

物以類聚,各有前因

公爵府

2021勳章

Bibibut 發表於 21-2-20 18:06
呢d係債來,做第三者,破壞人地家庭,雖然成蟲身邊應該吾止吳,但都吾好叉隻腳落去,因果呀......如果當年 ...

同意,她絕對自己有責任,她當時已經是成年人

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

首先我又唔覺得佢裝成龍。
不過我一向對佢冇討厭又冇好感。平常心。佢做既野自己完全承受番晒,佢快唔快樂就佢自己先知。值唔值也要佢自己先知。
不過佢個女衰就梗,點唔啱都養到你牛咁大隻,供書教學,佢同阿媽嘈到反枱,轉頭冇錢比爆房錢,個阿媽都仆倒黎救你,仲想點。問下自己有冇比過一分錢家用?我唔覺個衰女有乜咁可憐,有乜咁陰影,大把人慘過佢。
我對同性戀冇反對,就算我自己個女都一樣,但你選擇要聚老婆,要養老婆就争氣D。咪番屋企又偷又呃。你養得起話之你老婆番唔番工丫。

茶類愛好者    發表於 21-2-21 13:38

伯爵府

2021勳章 親子王國15週年勳章

自己的選擇,自己負责好应該。佢害左自己同個女!

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

所以做女人真係要好好愛惜自己,自潔自愛唔好破壞人哋家庭,做乜要咁委屈放低自尊做小三?

子爵府

2021勳章

我要passion 發表於 21-2-20 17:54

一子錯,滿盤皆落索

子爵府

2021勳章

明知人地有老婆,明知生左變單親,成虫比都有負責生活費,全職教到個女咁仲可以怪誰?

公爵府

2021勳章

回覆樓主:

自己攞黎!

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

回覆樓主:

當年成蟲已婚,但成日出軌, 人人都知.
但明知佢玩完就走, 吳小姐仲要黏埋去, 你情我願.

她預期有左b會入門做二奶?
但嬌姐硬朗,一定唔肯.
或她預期生出來後, 成蟲為了見自己骨肉, 逼住要見埋她, 一世斬唔倒纜?

成蟲叫她落b,他不會負責供養, 怕太太火起.他有冇靜靜俾錢她係傳聞, 他不敢公開, 怕太太知到好大鑊.

但成蟲講明不要b,她仲堅持要生,
咁責任自負, 怪不了別人.

cathngai    發表於 21-2-20 19:34

男爵府

2021勳章

個男人咸濕係人都知,佢自己夾硬想用有左去拆散人地家庭就唔岩囉,有因有果,業債

伯爵府

牛年勳章 2021勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

佢根本係任性加好勝啦~

瑪瑙宮

2021勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

吳小姐不是省油的燈、不是大家想那麼單純~

當年有朋友在成龍公司做~

全部都係錢、錢 、錢~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

回覆 Jasmine-4711 的帖子

瑪瑙宮

2021勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Jasmine-4711 發表於 21-2-20 18:42
當年成蟲已婚,但成日出軌, 人人都知.
但明知佢玩完就走, 吳小姐仲要黏埋去, 你情我願.

佢除咗佢老婆幾個老友、其他的女星都想搞~

茶類愛好者    發表於 21-2-21 13:41
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

2021勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

自作孽!

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊