自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

返教會可能幫到佢

你個親戚都要高啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

teddy923 發表於 21-2-22 10:11
你唔列人哋點知岩唔啱! 交友app都有相,年齡身高咩職業興趣係邊讀書等等啦!你咩都冇真係唔會得
...

佢哋自己whatsapp交換相、開cam囉,要佢哋雙方自己了解㗎!

大宅

ewater 發表於 21-2-22 10:13
我一樓有比基本資料,再深入佢哋自己了解吧!點講咁多呀?!

只話大學畢業係正常男人,呢d通街都係啦,咁根本唔會有人對佢有興趣囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

TMC3012 發表於 21-2-22 10:15
返教會可能幫到佢

你個親戚都要高啦

佢真係唔係教徒,唔想扮教徒入去識女仔。邊方面佢要求高呢?

珍珠宮

風雨雪 發表於 21-2-22 10:17
只話大學畢業係正常男人,呢d通街都係啦,咁根本唔會有人對佢有興趣囉
...
咁如果無興趣認識就算啦,留比第二個有興趣嘅人囉。

侯爵府

ewater 發表於 21-2-22 09:57
前面回應咗,唔再重覆,麻煩你睇番前面,謝謝。

其實我都係想講,佢唔應該設年齡限制,佢要真心識一個人,唔應該係咁。如果佢已經有年齡局限,比佢識左個啱嘅,但係大過佢,咁點呢?

男爵府

回覆 風雨雪 的帖子

同意。男的有要求,點介紹都無用,可能何家千金级數才合適
有朋友係女,靚女,4x, 文職一名,nice, u grad,無公主病,口講就話要找個"可溝通的男人",原來佢心目中的人選係醫生律師ibanker..呢d專業人士。

朋友圈不斷做媒也不成功。後來佢見有朋友識左個I banker, 就叫人介紹friend俾佢,我地先知原來佢要"呢d三高"

有三高筍盤一早俾人mark哂,2拉就有佢份。

有要求係要當時人自己揾。邊介紹得咁多。

有……我都想换左c6

侯爵府

ewater 發表於 21-2-22 09:37
我有親戚老婆細佢20年喎,呢D係佢哋雙方嘅選擇,無話啱定錯。呢個男仔話36或以下,相差10年以內其實係accep ...

但係你朋友唔會接受36以上喎??萬一真係得36以上嘅啱佢呢??你作為介紹人,真係靠大家嘅條件咋,呢個係真嘅。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢係想結婚生仔,要36歲以下,30頭唔會揀大1X年,除非好有米或好有本事.或有魅力,所以都係去婚姻介紹所搵.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我睇曬所有回應,不介紹啦
但婚前買左樓,若離婚真係唔駛分
當識女仔,女仔問起先講有樓/冇樓
因個女仔都要衡量自己是否需要幫手供樓/租樓的
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至