美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

yeung_ma 發表於 21-3-20 16:57
Xove 防曬幾錢? 幾多ml ?

好似$580/50ml

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

daniek 發表於 21-4-7 11:48
大家D荷爾蒙斑打到嗎? 我打左成年D荷爾蒙斑個情況都係咁, 個醫生都話係咁上下, 淡到已經好好了, 我即刻灰左 ...

你打pico 定laser呀?

洋房

daniek 發表於 21-4-7 11:46
係... 幫我打開熟果D都走哂 新嗰D又狂sell我join新plan,, 去親都好辛苦….好彩得返幾次

...

如果得返1-2次都唔洗去啦, 你都唔expect打多2次會見到咩效果吧, 我都係cosmax舊客但轉左另一間了, 人地打一次好過係cos到打10次, 而且講明係可以打清 唔係打淡囉

禁止訪問

大宅

monkh 發表於 21-4-9 13:57
如果得返1-2次都唔洗去啦, 你都唔expect打多2次會見到咩效果吧, 我都係cosmax舊客但轉左另一間了, 人地打 ...

請問你轉了去邊間打斑? Thanks

男爵府

如果得返1-2次都唔洗去啦, 你都唔expect打多2次會見到咩效果吧, 我都係cosmax舊客但轉左另一間了, 人地打 ...

咩原因打1次好過係cosmax 打10次?咩機呀?

別墅

請問轉左邊間? pls pm , thanks !

別墅

Anise_R03 發表於 21-3-3 12:29
真係好貴 , 3000幾蚊次想知樓主做咩laser, 我做開打荷爾蒙斑 之後做保養嫩膚收毛孔, 都係1000幾20 ...

可以pm 你邊間做嗎? tks

大宅

hashtag影視迷勳章

粉紅天空 發表於 21-2-21 13:32
第一次consultant

工作人員都好nice

都幾貴

洋房

粉紅天空 發表於 21-4-9 19:31
咩原因打1次好過係cosmax 打10次?咩機呀?

詳細原因我都唔係好識啊, 但呢加新嗰度叫我打m22, 唔好再曬時間打pico同C8, pico同C8都打唔到荷爾蒙斑. 打幾十次, 最多只係打淡, 唔可打清
咁咪換機試下, 我只係睇結果又真係咁. 我仲係難搞特別難攪果種荷爾蒙斑

禁止訪問

別墅

monkh 發表於 21-4-27 19:30
詳細原因我都唔係好識啊, 但呢加新嗰度叫我打m22, 唔好再曬時間打pico同C8, pico同C8都打唔到荷爾蒙斑. 打 ...

請問m22幾錢,係邊到打呀?

別墅

yyan 發表於 21-3-5 06:52
呢間係貴,但真係幫到我打走啲斑,之前係其他美容院做左好多次都清唔到,而家我有keep住做,兩個月一次,當 ...

請問你去邊間分店?有無打開邊個治療師呀?

別墅

可唔可以話我知轉左去邊間打?Thx

伯爵府

dreams18 發表於 21-4-28 23:18
請問你去邊間分店?有無打開邊個治療師呀?

尖沙咀,冇固定治療師

複式洋房

yyan 發表於 21-4-29 08:15
尖沙咀,冇固定治療師

你打會唔會反黑?有結焦嗎?黎緊準備打,有啲驚(emoji)

伯爵府

cindyred3 發表於 21-5-11 20:42
你打會唔會反黑?有結焦嗎?黎緊準備打,有啲驚(emoji)

無反黑,我有叫醫生幫我打結焦!

大宅

回覆 yyan 的帖子

請問jm 係邊打?可否pm? Thx

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊