潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

gzilla 發表於 21-2-23 12:27
咁慘?
咁你有冇spending 要forfeit?

買左少少野,但同SA一傾就覺得唔對路,所以我唔打算再買落去了,反正啲袋已經多到用唔晒,唔想貼錢受氣
我喺VCA洗100萬,人哋當我貴賓,喺H洗100萬,當我貧民

大宅

evacatcat 發表於 21-2-23 10:38
H真係好討厭!我相熟既SA無做了,轉左另一個比我,又係hea我!我唔會再買
...

咁唔好彩 咁要由頭開始儲spending嗎? 咁不如試吓再去揀到一個啱嘅sa先開始再投資?
我都明白可能會驚買咗嘢之後冇袋, 我今次都係第一次投資, 希望呢個sa好啦, 我諗我會再畀多個兩個月時間係等下啦.

唔好咁嬲, 可能天使下次就出現

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

evacatcat 發表於 21-2-23 12:39
買左少少野,但同SA一傾就覺得唔對路,所以我唔打算再買落去了,反正啲袋已經多到用唔晒,唔想貼錢受氣
我 ...

轉sa,你的實力,無謂為個別sa唔開心。
work hard PLAY hard

男爵府

我 ...

So true, 不過好嘅h sa都唔會咁差當你貧民嘅,係爭在幾時有好嘅sa出現

男爵府

kiconico 發表於 21-2-23 12:24
我初頭都係冇諗住會心急㗎, 佢第二次已經問我想有咩袋有興趣, 我反而未諗到有咩袋想要, 但係當第二次之後 ...

可能好多人由Chanel轉左會呀,多人要左,所以慢左?我估咋,我出得一個qb咋,初初一開始買根本無諗過要出袋,點知睇下又好靚睇下又好靚就中哂毒,無耐就中哂毒

最初等一星期都驚架。又驚高配因為一路又繼續買野,但後尾諗番咁樣好傻,成個過程自己嚇自己做咩,明明有攞配貨返屋企架嘛,無袋咪算囉個袋又唔係唔駛錢仲咁貴,咁諗完即刻安落哂就係唔諗既時候,sa就約我啦

所以我打呢個唔係淨係回覆你,係想大家等緊既jm冷靜d先,個袋會有架,同埋個袋都仲要比錢架唔好為左咁而不安緊張,放鬆d , 慢d, 個袋既錢放係銀行多兩日都好呀大家好似要盡快用左舊錢咁

男爵府

gzilla 發表於 21-2-23 12:27
咁慘?
咁你有冇spending 要forfeit?

見到你出現啦。之前見到有人係咁問袋價錢,又搵唔番個post我搵左超耐呀

Jm會唔會出個新既price list比大家參考下

男爵府

我 ...

買成百萬,如果我係sa會對你好好

大宅

回覆 evacatcat 的帖子

sad but true

侯爵府

evacatcat 發表於 21-2-23 10:38
H真係好討厭!我相熟既SA無做了,轉左另一個比我,又係hea我!我唔會再買
...

你啲袋多過專門店!仲有什麼想買?

伯爵府

hattienail 發表於 21-2-23 16:23
見到你出現啦。之前見到有人係咁問袋價錢,又搵唔番個post我搵左超耐呀

Jm會唔會出 ...

你可以search 返 “hermes price 2021”

珍珠宮

好媽媽勳章

hattienail 發表於 21-2-23 16:18
可能好多人由Chanel轉左會呀,多人要左,所以慢左?我估咋,我出得一個qb咋,初初一開始買根本無諗過要出 ...

我反為今年前後一個月就出咗,比想像中快,荷包都仲未反應得切 不過可能我有d高配同埋我唔特別追靚色,其實我都想慢慢買俾個荷包回吓氣,但sa 又成日show d 靚嘢我睇⋯

伯爵府

我 ...

我反而想知你個新SA點樣唔對路法喎
其實以你咁多袋,唔使喺香港H買啦,不如等可以飛歐洲嗰陣買得仲開心

同埋好似你話齋如果我用洗喺H嘅錢喺LV / VCA / chanel嗰度,我覺得我都可能都做到VIP,食Tea 睇show 去event... 舊年我都開始減少喺香港H嘅使費,買番啲jewelry 好過,費事同newbies 鬥高配

子爵府

我 ...

大宅

dragon813 發表於 21-2-23 17:10
你啲袋多過專門店!仲有什麼想買?

想睇

男爵府

gzilla 發表於 21-2-23 19:04
你可以search 返 “hermes price 2021”

哦哦謝謝

男爵府

blackypurin 發表於 21-2-23 19:08
我反為今年前後一個月就出咗,比想像中快,荷包都仲未反應得切 不過可能我有d高配同埋我唔特別追 ...

係喎,成日引人,樣樣都好似好靚咁,但銀包要回氣呀

要禁住自己先攪得掂所以上黎睇下人地出袋,我都好開心

大宅

FATFATBO 發表於 21-2-22 16:55
B30 wo? 都要咁多?唔係25先要高配d 嘛?

有識得既人
120K 出B30
所以應該加左

大宅

我 ...

我都係買左少少野,問有冇p, 佢話無,有留contact, 我話想搵對鞋,但三個星期無 Whatsapp 過我,其實呢d 係咪吾太天使,我是否要識過第二個

大宅

gzilla 發表於 21-2-23 19:15
其實以你咁多袋,唔使喺香港H買啦,不如等可以飛歐洲嗰陣買得 ...

係啊!依家好多人玩轉會
鬥快出袋咁
所以托起哂配價

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

gzilla 發表於 21-2-23 19:15
其實以你咁多袋,唔使喺香港H買啦,不如等可以飛歐洲嗰陣買得 ...

舊年入會已經覺得好高。今年普通qb如果要1.5真係

只可能佛系好了,反正比十樣野sa攪都搵到三四樣,拖到年尾spend未過期前出到一個就算了。
work hard PLAY hard

首頁

尾頁

跳至