潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我覺得hea 做都係少部份的(我遇見大部份都nice, 少部份hea 做見佢無咩心機答我都拿拿聲走,費事阻人發達)。不過你次次遇著個hea 的都證明你都幾好彩喎

伯爵府

BGCOME08 發表於 21-2-22 12:46
有D sa真係好衰,我試過等我自己個sa開單俾錢時,俾另一個sa好唔禮貌地叫我企埋一邊,話我:你知唔知你咁企 ...

用email投訴的話,公司一定會跟同一定會處理。

大宅

JHO38 發表於 21-2-22 12:08
話說上星期心血來潮想睇下chanel有冇新銀包返, 一直都想搵classic款拉鏈長銀包,walk-in過幾次都見SA話冇,就 ...

坦白講,唔好介意,其實我覺得cc 嘅sale 都nice, 唔會白鴿眼喎,又肯show 野俾我睇,有貨就有貨,冇就冇, 好老實。我都唔會去親就買野,唔啱咪走囉,佢哋會送客講bye bye 完全唔覺有問題。

大宅

ChristyHayden 發表於 21-2-22 19:24
用email投訴的話,公司一定會跟同一定會處理。

其實買完野之後我收到Chanel 叫我做survey,我當然即時將我感受寫返岀來,講真我唔bother 投訴佢,我唔係要煮個sales或攪到佢冇左份工,只係我覺得Chanel 都算係大牌子,乜d staff training 同service 都做可以做得咁差,你產品收得咁既價錢,揾d sales 返黎俾客覺得你白鴿眼,攪攪下都冇可能留到客。

大宅

Janicelobby 發表於 21-2-22 19:29

坦白講,唔好介意,其實我覺得cc 嘅sale 都nice, 唔會 ...

你太好彩

大宅

我係果d睇中,岩就買既人
第一次買woc果時,又係試完上身就買
跟住個sa 加左我Wtsapp
又係問乜無乜+感到佢好hea
於是下次去買草鞋
我直接入去買都無再搵佢
跟住果位sa好好
起碼搵到我想要既野肯留比我先

wcpcelia    發表於 21-2-24 11:18

大宅

alsa222 發表於 21-2-22 18:11
我打 hotline無一次成功留到貨(emoji)

我試過2次~如果熱門款~coco handle, classic card-holder嗰D可能難~我呢對耳環,上個月係呢道既JM話我知有貨,我即刻打上hotline ck 貨,hotline staff好快覆我有貨,仲幫我keep

珍珠宮

開心吸收勳章

BGCOME08 發表於 21-2-22 12:46
有D sa真係好衰,我試過等我自己個sa開單俾錢時,俾另一個sa好唔禮貌地叫我企埋一邊,話我:你知唔知你咁企 ...

嘩,佢地態度好唔友善,她可以禮貌地同你講:唔好意思可否企另一邊等。

公爵府

cloudwingwing 發表於 21-2-22 23:01
嘩,佢地態度好唔友善,她可以禮貌地同你講:唔好意思可否企另一邊等。
...

其實佢講得仲衰D,不過我冇寫哂出黎 。最衰係佢扯埋另一個sa,一齊邊望邊講我。

其實chanel大部份sa都ok,但都總有D係極品。

大宅

回覆 JHO38 的帖子

唔使同埋佢勞氣,叫另一個話有貨既SA幫你開單,仲要大大聲講,我唔想俾d冇職業操手又死樣既人serve我

大宅

回覆 christywong111 的帖子

支持, share出來, 等我都將你呢個post whatsapp比佢manager!

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

JHO38 發表於 21-2-22 14:35
經典拉鏈長銀包
粒紋小牛皮及金色金屬黑色編號 AP0242 Y01864 C3906

我都想搵哩個, 但次次去都話無貨

子爵府

話說上星期心血來潮想睇下chanel有冇新銀包返, 一直都想搵classic款拉鏈長銀包,walk-in過幾次都見SA話冇,就 ...

我覺得cc d sales大部分都ok嘅....起碼好過Dixr不過自從大家困喺香港被迫香港買之後。我覺得佢地成日吊高嚟賣⋯⋯只留俾熟客 vip.....街客根本冇可能買到熱門款!當然啦佢哋會話自己都返得少貨,係唔係呢就不得而知

大宅

呢一兩年遇到嘅 cc sa 都好 nice, 不過貨真係難買咗,但近來佢哋去d quality 真係差咗,買唔到當慳返啲錢

伯爵府

jc10127 發表於 21-2-23 17:25
回覆 JHO38 的帖子

唔使同埋佢勞氣,叫另一個話有貨既SA幫你開單,仲要大大聲講,我唔想俾d冇職業操手又死 ...

Agree~
自己無可能要做受氣嗰個!

大宅

佢哋唔係有得分佣咩?點解佢咁奇怪,有生意都唔做。下次搵個第二個SA

大宅

cm2_dolphin 發表於 21-2-25 13:56
我覺得cc d sales大部分都ok嘅....起碼好過Dixr不過自從大家困喺香港被迫香港買之後。我覺得佢地成 ...

D字頭係咪對D staff好差,除咗係1881遇遇正常SA,其他個啲都不似大品牌SA

公爵府

wenkaka 發表於 21-2-26 10:25
D字頭係咪對D staff好差,除咗係1881遇遇正常SA,其他個啲都不似大品牌SA

差,幾間名店,最差係Diox。

複式洋房

我都係少買野,次次都係打hotline check到有貨,hotline 嘗試幫我留貨,留左直接去買架!

洋房

alsa222 發表於 21-2-22 18:10
PP既SA真係最差,我去過咁多間,唯一一個SA係完全無覆過msg ,叫Kxxxx 。

佢係麻麻地,搵Faxxy.超好人

首頁

尾頁

跳至