懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

自從喺講座識佢就跟開佢打針,最近上過K字頭間嘢搵佢,但唔見佢喺度,staff話佢已經離咗職...
呀,仲諗住佢做咗十幾年咁資深都應該唔會走,我前排又跌咗部電話冇左佢number
有冇人知佢係退咗休定係去咗邊呀?我覺得好難可以搵到個好似佢咁有heart咁關心bb媽媽既助產士打針,唔知有冇jm知我講緊邊個,好想搵返佢
Thx!!

別墅

係咪肥肥地,戴眼鏡果個?

別墅

Xeniall 發表於 21-2-23 18:49
係咪肥肥地,戴眼鏡果個?

係呀,戴眼鏡既。佢做咗好多年,我第一胎生嗰陣成日夜媽媽12點仲whatsapp搵佢,佢都唔嫌我煩教我點照顧bb,冇左佢都唔知點算

大宅

吓。。。佢無做了?佢好好人,幫我仔打針又好手勢

別墅

係咪蘇姑娘?前幾日聽k字頭zoom講座仲見佢

別墅

kikikuku 發表於 21-2-24 13:14
係呀,戴眼鏡既。佢做咗好多年,我第一胎生嗰陣成日夜媽媽12點仲whatsapp搵佢,佢都唔嫌我煩教我點照顧bb ...

咁應該係周姑娘啦,仔仔個陣打針或者食輪狀我都係指定搵佢

大宅

唔知叫咪名
但聽講座真係笑到標眼水(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

周姑娘冇退休呀,佢過咗vacc間疫苗中心做,上個禮拜我先去搵佢幫我細b打針,佢仲唔收錢幫我檢查埋乳房同盆腔
我都問佢拎咗卡片,可pm影比你

別墅

小如仙 發表於 21-2-25 15:54
周姑娘冇退休呀,佢過咗vacc間疫苗中心做,上個禮拜我先去搵佢幫我細b打針,佢仲唔收錢幫我檢查埋乳房同盆 ...

好呀,唔該晒你!好彩上黎問一問大家,如果唔係都唔知帶bb去邊間疫苗中心好

民房

周姑娘冇退休呀,佢過咗vacc間疫苗中心做,上個禮拜我先去搵佢幫我細b打針,佢仲唔收錢幫我檢查埋乳房同盆 ...

可唔可以pm埋比我?thx

別墅

麻煩請pm (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

請問可唔可以pm埋我(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)謝謝

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

麻煩pm俾我,謝謝(emoji)(emoji)

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
kikikuku 發表於 21-2-26 15:35
好呀,唔該晒你!好彩上黎問一問大家,如果唔係都唔知帶bb去邊間疫苗中心好

啱啱已經pm咗樓主同樓上各位jm啦,你地可以check返

希望係樓主你想搵果個姑娘啦,依家想搵個咁好手勢又細心既姑娘幫bb打針都唔係咁易

別墅

今年無晒講座 T.T

別墅

回覆 kikikuku 的帖子

我都想知啊..

別墅

回覆 kikikuku 的帖子

私家?

複式洋房

今日同bb去左搵周姑娘食輪狀病毒同打hib.疫苗中心好乾淨衛生又唔多人唔駛等(emoji)
幫我地打針既周姑娘除左講talk搞笑.仲係資深註冊護士同助產士.佢未轉公司前好多媽媽都指定搵佢.氹bb食輪狀好叻.同bb打針除左手套.口罩.仲有保護衣.面罩.連頭套都有(emoji)真係超強保護~姑娘好好仲幫我影埋相拍埋片留念(emoji)走時仲有一堆禮物送~正呀!推介比住屯天元既媽媽 間疫苗中心起屯門西鐵站附近咋 以後唔駛出到荃灣先有得打啦. 住九龍區既媽媽就旺角都有分店(emoji)誠意推介(emoji)(emoji)

複式洋房

想問問到底應該幾時book定打疫苗嘅package?

複式洋房

NamMan_FB 發表於 21-3-2 20:02
想問問到底應該幾時book定打疫苗嘅package?

照完結構就可book啦
早book多d優惠(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊