自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

minniemouse131 發表於 21-2-23 11:31
我想問吓,70以上可以帶兩個,其中一個是工人姐姐得唔得?

可以,有身份證就得。

大宅

回覆樓主:

請問你哋網上約好時間後,要等幾耐先會收到手機短訊?

子爵府

STKKY 發表於 21-2-23 13:31
請問你哋網上約好時間後,要等幾耐先會收到手機短訊?

立馬

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

minniemouse131 發表於 21-2-23 11:31
我想問吓,70以上可以帶兩個,其中一個是工人姐姐得唔得?

可以

放下自在

男爵府

回覆樓主:

我十點果陣幫父母約,但九龍城黃大仙觀塘任何時間地點都冇得揀,係咪正常?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

未屬於優先群組
如之後有份會打科興
天朗氣清

大宅

gm147 發表於 21-2-23 13:34
我十點果陣幫父母約,但九龍城黃大仙觀塘任何時間地點都冇得揀,係咪正常?
...

我見西貢都係,應該系滿嗮,但揀九龍灣就有時間顯示,最尾都係預約著九龍灣,由10點搞到12點先成功預約到

大宅

港島區全爆滿⋯⋯ book 唔到!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

esmehouse 發表於 21-2-23 11:48
Book 左但未有 SMS,已打去問了,佢話系統出現過問題,所以冇 SMS 唔代表唔成功預約,有機會稍後會收到 SMS ...
請問有詢問電話號碼?謝謝

複式洋房

Jmachi 發表於 21-2-23 13:38
港島區全爆滿⋯⋯ book 唔到!

今早Book、好暢順、三分鐘掂唒

大宅

clarawuwu 發表於 21-2-23 13:41

我都想知

大宅

lingo12170 發表於 21-2-23 12:07
我又係收唔到msg又無預約no.但再入多次就話身份錯誤

我頭先都係咁,你打幾號电話詢問?而家唔知掂算,幾次都話身份証錯誤

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

clarawuwu 發表於 21-2-23 13:41

想知...

家人身份證, 沒有日期, 網上book唔到

大宅

查詢我打31422366

珍珠宮

已經排左2個幾鐘。。。都仲未等到。。。
我成日都係排到十幾分鐘又變返30幾分鐘。。。

大宅

stagea 發表於 21-2-23 13:57
想知...

家人身份證, 沒有日期, 網上book唔到

可只填年份,日同月選“不適用“

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lingo12170 發表於 21-2-23 13:59
可只填年份,日同月選“不適用“

好的, 謝謝...

今早入去系統係唔得

琥珀宮

teresayan07 發表於 21-2-23 13:58
已經排左2個幾鐘。。。都仲未等到。。。
我成日都係排到十幾分鐘又變返30幾分鐘。。。 ...

咁耐?!
啱啱碌入去望, 等一個鐘, 今晚先再搞

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

lingo12170 發表於 21-2-23 12:07
我又係收唔到msg又無預約no.但再入多次就話身份錯誤
我係冇SMS又冇預約編號,入多次身份證就話已經有預約,打電話問咗,職員話代表成功喎,叫我耐心等待SMS,因為去打疫苗時要有身份證同出示SMS,唯有等啦!

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

clarawuwu 發表於 21-2-23 14:06
我係冇SMS又冇預約編號,入多次身份證就話已經有預約,打電話問咗,職員話代表成功喎,叫我耐心等待SMS,因 ...

我今朝10點前book,同你情況相似,等多陣(大約1個鐘)主要預約個電話就收到sms

首頁
12345...6

尾頁

跳至