自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

開完個會之後;係度LOOK BK
都唔SEND野俾我UPDATE
要攪到而家5點幾先SEND
好討厭囉

不過咁我唔會走架啦...
叫你個老女人....
唔洗用任何手段....

因為我天天天天都會咀咒佢

未試過咁鍾意一個人

真係好討厭

仲有你地好無家教; 早晨; bye bye老師無教

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Reema 發表於 21-2-23 17:12
開完個會之後;係度LOOK BK
都唔SEND野俾我UPDATE
要攪到而家5點幾先SEND

咩人嚟架,唔係做野喎?!

伯爵府

回覆樓主:

心態正確,職場遇到衰人唔要退一步同佢死過

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

回覆 stagea 的帖子

公平D...
佢係有忙同做野既時候...

但我真心...阻人放工就唔係太好

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Reema 發表於 21-2-24 10:30
回覆 stagea 的帖子

公平D...

首頁

尾頁

跳至