想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Del

複式洋房

要相信佢會成功, 佢努力中, 再等待幾日

別墅

Katie823 發表於 21-2-25 09:11
要相信佢會成功, 佢努力中, 再等待幾日

雖然我都知道機會好微,但真係好多謝你既鼓勵同祝福

複式洋房

happyfamilyy 發表於 21-2-24 10:05
2月17號植入Day5囊胚(Grade 5BB),今日係植入後Day7,但今早用CB偷驗又係得1條線 係 ...

上年我都經歷左兩次ivf 失敗,而家進行第三次,大家一齊加油(emoji)(emoji),只有同路人先會明白,失敗後既傷痛同難受

洋房

happyfamilyy 發表於 21-2-24 10:05
2月17號植入Day5囊胚(Grade 5BB),今日係植入後Day7,但今早用CB偷驗又係得1條線 係 ...

今日放胎第8日,但經驗話我知,今次又失敗了。

PS: 39歲高齡,第三次抽卵,第7次放胎(第5次成功生佐囡囡,依家三歲)

今日傷心佐大半日,依家從系salon準備洗頭剪個靚發

仲有2個二級胚胎,下個月再放過。
來緊既日子,做運動、睇中医、休息

大宅

colafan 發表於 21-3-3 13:47

PS: 39歲高齡,第三次抽卵,第7次放胎(第5次成功生佐囡囡 ...

你揾邊個IVF,thanks~

洋房

Kendymatt 發表於 21-3-3 12:09
上年我都經歷左兩次ivf 失敗,而家進行第三次,大家一齊加油(emoji)(emoji),只有同路人先會明白,失敗後 ...

對,既然目標明確,就要勇往直前

洋房

manbill0664 發表於 21-3-3 13:58
你揾邊個IVF,thanks~

廣三醫院、威爾斯、今次養和駱紅

大宅

我開左第二次針,得6粒...後日就抽喇,我都打定輸數, 心很累

別墅

Kendymatt 發表於 21-3-3 12:09
上年我都經歷左兩次ivf 失敗,而家進行第三次,大家一齊加油(emoji)(emoji),只有同路人先會明白,失敗後 ...

大家一齊加油 相信個天自有最好既安排

別墅

colafan 發表於 21-3-3 13:47

PS: 39歲高齡,第三次抽卵,第7次放胎(第5次成功生佐囡囡 ...

Del

洋房

happyfamilyy 發表於 21-3-3 14:47
加油,真心佩服你既勇氣及堅持,我個女同你囡囡一樣大都係3歲,我都好希望幫佢追個細佬或妹妹,等佢地可以 ...

你來緊會再放?

別墅

colafan 發表於 21-3-3 16:04
你來緊會再放?

第二次fail, 而家period中,我諗住停今個cycle,下個cycle再放,一泥我個心理可以調節下,同埋我唔想小朋友做超細B

洋房

happyfamilyy 發表於 21-3-3 17:10
第二次fail, 而家period中,我諗住停今個cycle,下個cycle再放,一泥我個心理可以調節下,同埋我唔想小朋 ...

我都有念過超細B問題,但後來心急,就忽略佐

別墅

colafan 發表於 21-3-3 19:05
我都有念過超細B問題,但後來心急,就忽略佐

你未開獎,或者今次有驚喜呢,祝福你 如果萬一真係唔得,我相信只係機率問題,仲有雪胎就仲有機會,到時再睇下個天幾時賜多份禮物俾自己。

洋房

happyfamilyy 發表於 21-3-3 19:38
你未開獎,或者今次有驚喜呢,祝福你 如果萬一真係唔得,我相信只係機率問題,仲有雪胎就仲有 ...

系,有無仔女都講緣份既

首頁

尾頁

跳至