自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2021勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

今日新增10多宗初步確診個案,有多名初步確診者曾到訪尖沙嘴K11 Musea名潮食館。張竹君指,一名患者在18日曾到訪,其後確診。另外有3組人士(共5名食客)曾到訪後初步確診,張竹君指該5名食客都在19日下午1時至2時許到訪名潮食館,其後發現初步確診。而其中一名食客為62歲退休人士,於19日與家人到訪名潮食館,並於昨日發燒,住維港灣7座,他曾於21日到訪奧海城店糖心軒,昨日則曾到金家樂餐廳用膳。

張竹君相信食肆內或有傳播,暫時未有員工確診,所以食肆18名員工以及18日後曾到訪該餐廳的食客都需要強制檢測

洋房

回覆樓主:

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

呢單可能真係新群組

水晶宮

2021勳章

沒完沒了

男爵府

2021勳章

話時話,我一直都以為個商場叫“妙思”,原來係讀“妙思呀”

varievarie    發表於 21-2-24 23:37

男爵府

2021勳章

raicherry 發表於 21-2-24 23:35
話時話,我一直都以為個商場叫“妙思”,原來係讀“妙思呀”

同whampoa 一樣,唔係叫黃埔,叫「黃埔呀」

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

所以話,其實堂食真係高風險。就算唔係同一時間,環境污染足以新群組。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊