潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,你哋會點揀?

聽講mini coco 超難買

男爵府

回覆樓主:

coco多個手柄,多1種孭法,仲可以綁絲巾。
cf就剩係得單肩咁孭,又貴過coco

大宅

pui_chi 發表於 21-2-25 21:54
如題,你哋會點揀?

聽講mini coco 超難買

Mini cf , classic

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我揀classic

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

coco 好難撞袋

民房

回覆 蚊毛 的帖子

Classic, 年年加價,上當年在歐洲買3萬幾,而家升到近57000 。mini 以前買25000, 而家都3萬幾,coco 有手柄,不過睇你喜不喜歡,我覺得手柄好硬,阻住的感覺

子爵府

你講New Chanel mini ? 好似話放唔落電話,我唔會諗classic flap 因加到太貴,我會等mini 17 或20 起碼價錢平D同埋放得落電話

男爵府

Coco handle 建議買small size,mini cf 易啲放野,同埋coco handle 其實好難買。

複式洋房

desmond100104 發表於 21-2-26 07:38
Coco handle 建議買small size,mini cf 易啲放野,同埋coco handle 其實好難買。

咁mini coco handle 難唔難買呀?
會唔會都比SA 留哂?小薯walkin 應該無可能買到

複式洋房

生命麵包 發表於 21-2-26 01:58
coco 好難撞袋

我就係覺得classic 真係撞得好誇張,係保值嘅,又靚,但真係超易撞袋

男爵府

pui_chi 發表於 21-2-26 08:39
咁mini coco handle 難唔難買呀?
會唔會都比SA 留哂?小薯walkin 應該無可能買到
...

你四圍去巡下鋪就知難買,耐唔耐會去shop 問,大部份都話無貨,就算有貨啲色都係好sharp/ 帆布質地

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Classic太斯文,我揀左買mini coco

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

coco

伯爵府

pui_chi 發表於 21-2-26 08:41
我就係覺得classic 真係撞得好誇張,係保值嘅,又靚,但真係超易撞袋
...

coco 易襯過CF , 認真

男爵府

Mini CF,classic

首頁

尾頁

跳至