自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

香港好少鐵板燒仲要係放題,以前通常返深圳食大漁,但而家無得返,呢間又食唔食得過呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你上UTUBE睇下吖﹗食評都幾.............差
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

my005 發表於 21-2-26 13:57
你上UTUBE睇下吖﹗食評都幾.............差

YouTube... 就係怕openrice唔真實

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我睇人地既留言,多話漏單嚴重,有人話食唔飽。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

回覆樓主:

新城市新開嗰間燒肉like好味 不過多人都癲

象牙宮

my005 發表於 21-2-26 14:15
我睇人地既留言,多話漏單嚴重,有人話食唔飽。

睇片又唔差,漏單真係好睇人,唔該你先

象牙宮

mmya 發表於 21-2-26 14:31
新城市新開嗰間燒肉like好味 不過多人都癲

燒肉通街都係,唔專登去食了!牛角都滿足

珊瑚宮

無話可說 發表於 21-2-26 15:06
睇片又唔差,漏單真係好睇人,唔該你先

睇片係ok架,但再睇埋留言,被人鬧既多。本來我都想去食既。

子爵府

喺沙田梗係要試燒肉like !
抵食!

象牙宮

my005 發表於 21-2-26 15:11
睇片係ok架,但再睇埋留言,被人鬧既多。本來我都想去食既。

咁我去做白老鼠 我係擔心食物求其啫,d放題唔少越做越差

珍珠宮

無話可說 發表於 21-2-26 15:07
燒肉通街都係,唔專登去食了!牛角都滿足

啲小朋友食得好滿足
話好食過牛角好多
我都同意
而且份量大

象牙宮

mmya 發表於 21-2-26 15:30
啲小朋友食得好滿足
話好食過牛角好多
我都同意

我果個係大朋友,燒肉有時去apm食,等我又試下先,屋企2件男丁大食

珊瑚宮

無話可說 發表於 21-2-26 15:29
咁我去做白老鼠 我係擔心食物求其啫,d放題唔少越做越差

好呀!我信你,等你食評吖。

首頁

尾頁

跳至