自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

妹唔妺都係啦!基本禮貌,不過樓主都要自問係咪成日督手機
利申:支持祖國 反對移民

子爵府

回覆樓主:

原來呢個阿妹結左婚。即年紀唔細啦!點解唔識避忌下呢?明知阿哥拍緊拖。約會緊。仲不斷whatapps。咁都好唔尊重你。眼中只有我要揾阿哥感受。話之你唔好受。
拍左半年。比我分手啦!我真係唔想婚後樣樣事都比佢妺知。接受唔到自己家庭要多個妺。

珊瑚宮

2024年龍年勳章

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 17:41
都不會同住,佢妹都已婚小朋友都大個…
但我明白宜家已經咁樣,同埋前幾日0益大交佢要我走(我地同居)… ...

咁就走啦,唔洗留戀

男爵府

41009022009 發表於 21-2-26 18:34
原來呢個阿妹結左婚。即年紀唔細啦!點解唔識避忌下呢?明知阿哥拍緊拖。約會緊。仲不斷whatapps。咁都好唔 ...

佢妹有時都會講,你宜家有女朋友啦 個心都係女朋友度 妹妹喝醋?我心諗有無搞錯

大宅

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 17:59
我都有咁既感覺,好似我係小三咁 搶咗佢阿哥

Del

男爵府

親妹定契妹,攪清楚。

子爵府

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 18:44
佢妹有時都會講,你宜家有女朋友啦 個心都係女朋友度 妹妹喝醋?我心諗有無搞錯
...

有無研究下男朋友家庭父母係㸃呀?
同阿妹可以咁親密。一定屋企發生過事 促使佢哋咁親。
正常一個女人結左婚。個心徧向自己老公仔女多。就算仔女大。正常係親近老公回復以前拍拖咁。唔會仲同阿哥咁close。

水晶宮

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 16:35
一起半年到,我地大部分時間食飯 睇戲 或者做其他野 佢都會即時WhatsApp佢妹…佢妹又回秒復 一來一回都要3 ...

半年 證明佢唔夠愛你
自己諗下
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 17:41
但我明白宜家已經咁樣,同埋前幾日0益大交佢要我走(我地同居)… ...

男人開到口叫你走,你仲唔走
個男人永遠唔會睇得起你
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

41009022009 發表於 21-2-26 18:49
有無研究下男朋友家庭父母係㸃呀?
同阿妹可以咁親密。一定屋企發生過事 促使佢哋咁親。
正常一個女人結左 ...

佢父母過咗身,我同佢妹妹又唔熟 唔可能去問佢…無從入手!

男爵府

kcpak 發表於 21-2-26 18:54
男人開到口叫你走,你仲唔走
個男人永遠唔會睇得起你

明白的,多謝!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

每個人都有自己生活方式同習慣,電子世代機不離手查實都好常見,如果樓主覺得唔舒服,證明你唔係同類人,拍拖佢 WhatsApp 下你都 妒忌,將來可能更睇唔過眼更多問題,如果覺得好勉強就揾過個啦!

子爵府

本來都可以行下阿妹政策,融入佢一家,但佢叫得你走,你仲留係到,一來無自尊,二來佢心目中根本就唔太緊張你,將來結婚,下場只會更坎坷。算啦,趁後生走吧啦,仲要對住成世,點頂啊?

子爵府

咁走啦,仲受佢氣,半年咋

珍珠宮

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 16:52
有溝通過,講完好dd
之後又來過,又吵過…完全無改善 仲講以後都會咁!我覺得似乎佢妹緊要過我 唔多考慮 ...
去到咁你都唔洗諗果, 係咩人, 係咪親妹?!

佢唔care你感受,你而家似男人免為其難, 去大婆屋企到, 2 房狂打電話催

男爵府

洋蔥頭媽咪 發表於 21-2-26 19:02
每個人都有自己生活方式同習慣,電子世代機不離手查實都好常見,如果樓主覺得唔舒服,證明你唔係同類人,拍 ...

我係唔俾佢同妹傾,我都講可否等食完 例如返到屋企再講 我地今日去食咗咩啊! 不用咁即時吧? 就算感情好都未至於咁……

男爵府

singdream 發表於 21-2-26 19:04
本來都可以行下阿妹政策,融入佢一家,但佢叫得你走,你仲留係到,一來無自尊,二來佢心目中根本就唔太緊張 ...

明白的,多謝!

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

佢根本唔會企在妳那邊,分手吧,不分手,結婚以後更難受!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 18:59
佢父母過咗身,我同佢妹妹又唔熟 唔可能去問佢…無從入手!

睇到你咁講,我明白可能佢一向同妹妹相依為命所以感情好好,說實話查實我覺得好小事,可能我都有玩手機習慣,但原來有咁多網友係唔認同。

我明白你唔開心,不過你應問問自己,是否真的想同男友繼續走下去,既然有想過會否分開,倒不如大家開心見誠頃下,唔好下下黑面同嗌交, 你係唔鍾意whatsApp 定係怕佢有咩唔侵你玩? 如果你唔介意其實都可以參與成為佢哋一份子, 例如你問佢傾咩呀,主動問佢一齊分享下, 大家一齊搵啲話題。 如果你想同佢繼續一齊,可以主動叫佢介紹佢妹你認識,多啲了解大家關係可能會令你舒服啲。

一對戀人都會有唔同嘅生活習慣,大家要互相遷就, 如果真係接受唔到就唯有搵過個。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

jessicawong_sh 發表於 21-2-26 18:44
...

兩兄妹都變態,走啦!

首頁
34567...9

尾頁

跳至