自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

十一哥 發表於 21-3-1 22:22
我昨天做了檢測係陰性,不過一星期後我會再做多一次,求安心!
OH~明白, 你無事,恭喜哂呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

pansy888hk 發表於 21-3-1 22:03
我就20TH生日果日,係3/F食過野, 之後仲去左樓下有個心心果度映照添呀, 我都好驚呀...........好想 ...

我都係20號響K11,安心出行有message,我尋日中午去咗做檢測,剛剛晚飯時收到Message我陰性報告。
不過我都會再做多次以防潛伏期

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Anpanmama 發表於 21-3-1 23:45
我都係20號響K11,安心出行有message,我尋日中午去咗做檢測,剛剛晚飯時收到Message我陰性報告。
不過我 ...

算好快有結果
放下自在

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-3-1 23:45
不過我 ...
明白, 咁ARM既,唔知果日有無見到你呢?? 即是去K-11 門外有架流動車係度呀? thanks

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

pansy888hk 發表於 21-3-1 23:49
明白, 咁ARM既,唔知果日有無見到你呢?? 即是去K-11 門外有架流動車係度呀? thanks
...

K11外邊嗰架流動檢測車只係比員工同埋商場租戶檢測,我哋呢啲路人去社區檢疫中心做

https://www.communitytest.gov.hk/_doc/pdf/mts-list.pdf
呢啲中心如果「所有市民」,你就可以Walk in入去。

另外仲有下面呢啲檢測中心,你show個安心出行話佢知去過K11就會免費檢測,但只限於預約,如果Walk in就要俾$240。

https://booking.communitytest.gov.hk/form/

翡翠宮

pansy888hk 發表於 21-3-1 23:49
...

我嗰日喺K11都留咗頗長時間,我喺戲院睇完戲然後再過去F&M午飯,留咗差不多六個鐘,我都有去巨型心心下邊行咗個圈

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-3-2 00:08

我嗰日喺K11都留咗頗長時間,我喺戲院睇完戲然後再過去F&M ...

嘩,唔該哂你以上檢測的咁詳細資料呀,thanks~

原來你20th留左6個鐘咁耐呀?? 我只係1.5個鐘咋..........我係下午2:00 - 3:15左右啦, 你呢? 好想知有無同你擦身而過? 好像d電視劇咁.仲要用慢鏡呀~

翡翠宮

pansy888hk 發表於 21-3-2 02:16
嘩,唔該哂你以上檢測的咁詳細資料呀,thanks~

原來你20th留左6個鐘咁耐呀?? 我只係1.5 ...

可能我響個巨型心心下邊轉圈的時候你在我旁邊經過,我們的愛已經萌芽了

公爵府

虎到金來勳章

creambb 發表於 21-3-1 22:27
請問你幾多個小時收到結果通知
差唔多30小時,我係用採喉方法!

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-3-2 00:06

K11外邊嗰架流動檢測車只係比員工同埋商場租戶檢測,我哋 ...

我去過k11 沒有預約尋日亦可免費檢測

翡翠宮

creambb 發表於 21-3-2 12:06
我去過k11 沒有預約尋日亦可免費檢測

邊個中心呀

珍珠宮

observer 發表於 21-2-27 09:21
有10幾個人係寫紙仔,9個做好市民,聯絡衛生署。
剩返嗰幾十個,你唔可以話佢哋冇用安心出行,
因為佢哋 ...

寫假資料的正賤精

pansy888hk    發表於 21-3-2 21:15

子爵府

應該係有超級傳播 x 2

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-3-2 12:16
邊個中心呀

油麻地

翡翠宮

creambb 發表於 21-3-2 14:57
油麻地

lC

水晶宮

冇得做啦,k11 musea同佢提早終止租約
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-3-2 04:00
可能我響個巨型心心下邊轉圈的時候你在我旁邊經過,我們的愛已經萌芽了
:joyou ...

哎呀~~我唔可同女仔萌芽架~ 我是女的,我只中意男仔啊~~

不過而家已經就來14日, 我想做衰人, 我唔去檢測了~~

珍珠宮

bmuimami 發表於 21-3-2 16:14
冇得做啦,k11 musea同佢提早終止租約

呀? 名潮比K11終止左啦??唉呀,陰功豬了~

複式洋房

Anpanmama 發表於 21-3-2 00:06

K11外邊嗰架流動檢測車只係比員工同埋商場租戶檢測,我哋 ...

你例得好清晰呀
K11今次既反應都好快,同埋做得幾好
閉館再安排流動檢測車
又免費為員工及食肆租戶同客人做檢測商場之中反應咁快真係少見

首頁

尾頁

跳至