自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日係地鐵見對面女仔著白色恤衫剛蓋過pat pat,對腳著黑色絲襪或者leggings (如果係leggings 又好薄可以睇到成條腿),宜家興咁箸?!

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

無話興唔興,著得好唔好睇先係重點。

不過。。。畢竟係年輕人,唔會太多避忌。。。。。我喺街見到都唔會覺得有咩問題

公爵府

我反而留意到D男仔, 鐘意著大大件, EXTRA SIZE的衫 同 褲.
但係這些衫, 唔係人人都CARRY到的.

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

Yeelim 發表於 21-2-26 21:21
我反而留意到D男仔, 鐘意著大大件, EXTRA SIZE的衫 同 褲.
但係這些衫, 唔係人人都CARRY到的. ...

我都想著大大件,有韓國feel。但想到洗又煩又佔空間就算

珍珠宮

healtheworld 發表於 21-2-26 20:44
今日係地鐵見對面女仔著白色恤衫剛蓋過pat pat,對腳著黑色絲襪或者leggings (如果係leggings 又好薄可以睇 ...

起碼興左五六年左右~

男爵府

CTPIG 發表於 21-2-26 22:25
我都想著大大件,有韓國feel。但想到洗又煩又佔空間就算

係呀,一機只敢洗2,3件oversize 的衫。又厚又大件,有帽仲難乾.......

男爵府

一街都見著住legging 或瑜珈褲,上衣唔冚過pat,成個pat現哂型都係咁。有次見到蝦肉色瑜珈褲,真攞命

珍珠宮

熱血金章

回覆樓主:

油脂妹時代,超短波褲,比件T恤蓋過,好似冇著褲咁
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

伯爵府

回覆樓主:

好過見到粗腿著短裙仔

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

佢都算係咁咦遮到patpat
我覺得著短t 瑜伽褲出街嗰啲仲核突
pat型腿型靚都算
但個個都咁著出尼就

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

DonkeyKong 發表於 21-2-26 22:34
一街都見著住legging 或瑜珈褲,上衣唔冚過pat,成個pat現哂型都係咁。有次見到蝦肉色瑜珈褲,真攞命:igive ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

冚過臀部都好啦,我早兩日見到個 30 出頭,瑜珈褲緊身衫露出一截腩肉

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

healtheworld 發表於 21-2-26 20:44
今日係地鐵見對面女仔著白色恤衫剛蓋過pat pat,對腳著黑色絲襪或者leggings (如果係leggings 又好薄可以睇 ...

興咗好耐啦

珍珠宮

DonkeyKong 發表於 21-2-26 22:34
一街都見著住legging 或瑜珈褲,上衣唔冚過pat,成個pat現哂型都係咁。有次見到蝦肉色瑜珈褲,真攞命:igive ...

成條肉蟲咁

男爵府

回覆樓主:

行山見無論少女,少婦,大媽,好多都著瑜珈褲,行山著都算合理。但經常返工搭車時見上身返工衫,下身瑜珈褲,上身又短,底褲邊又顯現,前後都現,好鬼核突。
唔~好~啦!

伯爵府

回覆樓主:

幻想到都覺得騎呢

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

我上次見過一個男仔着到似孝服添呀!應該似日本style 。

Yeelim    發表於 21-2-27 14:57

男爵府

Onlok 發表於 21-2-27 00:06

呢個我係香港見過。女仔穿白色棉麻質地鬆身長裙,再披見長身麻質無袖冇鈕外套,淺啡色。

撞鬼!我見到個一刻心諗,做乜披麻帶孝周街走

Yeelim    發表於 21-2-27 14:58

男爵府

Onlok 發表於 21-2-27 00:06

我笑左

首頁

尾頁

跳至