美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

面黃,好多頑固黑頭,有無好用而budget hkd200 內護膚品推介平時好鬼懶護膚

大宅

2021勳章

想知too!

大宅

JoCh315 發表於 21-2-27 14:09
面黃,好多頑固黑頭,有無好用而budget hkd200 內護膚品推介平時好鬼懶護膚
...

我覺得彩豐行嘅潔膚産品都ok,我有用緊,做facial都冇唧得咁犀利

複式洋房

manmanhau 發表於 21-2-28 22:06
我覺得彩豐行嘅潔膚産品都ok,我有用緊,做facial都冇唧得咁犀利

邊款?

大宅

JoCh315 發表於 21-3-1 00:29
邊款?

我用緊佢嘅青瓜洗面奶同補水精華,我覺得幾好,又經濟,你可以問sales ,叫佢介紹買細支用下

複式洋房

manmanhau 發表於 21-3-1 10:10
我用緊佢嘅青瓜洗面奶同補水精華,我覺得幾好,又經濟,你可以問sales ,叫佢介紹買細支用下
...

Thank you

大宅

2021勳章

不如試下clarins嘅磨砂膏?
之氣我個鼻附近都好多黑頭,每星期用一至兩次左右,慢慢會feel到黑頭減少左,毛孔仲一齊收細左添
Wakanda Forever

複式洋房

wakanda 發表於 21-3-23 18:35
不如試下clarins嘅磨砂膏?
之氣我個鼻附近都好多黑頭,每星期用一至兩次左右,慢慢會feel到黑頭減少左,毛 ...

幾錢㗎

洋房

發表於 前天 13:16 |顯示全部帖子
JoCh315 發表於 21-2-27 14:09
...

可以試吓ipsa嘅黏土按摩面膜或者Filorga嘅 Scrub & Mask,哩2隻都好好用。
黏土面膜仲可以乾濕兩用添非常方便
濕用是當磨砂使用~輕輕按摩1分鐘後過水
乾用是當面膜使用~先按摩後,再敷5分鐘後過水。而Filorga嘅 Scrub & Mask有齊去角質、注氧、補水及淨化毛孔功效,用完好舒服又乾。
呢兩隻你都可以考慮吓喔!

禁止訪問

發表於 前天 23:31 |顯示全部帖子

複式洋房

發表於 昨天 01:46 |顯示全部帖子
YoYo.CC 發表於 21-4-13 13:16

可以試吓ipsa嘅黏土按摩面膜或者Filorga嘅 Scrub & Mask, ...

謝謝,Filorga 呢隻邊度有得買,大概幾錢?

複式洋房

發表於 昨天 01:47 |顯示全部帖子
Ms.Gratitude 發表於 21-4-13 23:31
你咩年齡層啊?

仲有兩年奔4喇

洋房

發表於 昨天 14:42 |顯示全部帖子
JoCh315 發表於 21-4-14 01:46
謝謝,Filorga 呢隻邊度有得買,大概幾錢?

我之前喺東涌cdf買要買夠指定金額先有折,依家就喺cdf個app度買單件都有折(折咗2百幾蚊)。

複式洋房

發表於 17 小時前 |顯示全部帖子
YoYo.CC 發表於 21-4-14 14:42
我之前喺東涌cdf買要買夠指定金額先有折,依家就喺cdf個app度買單件都有折(折咗2百幾蚊)。

...

Thank you!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊