自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 21-2-27 16:34
姜濤真係好紅,勁多代言呢排差唔多日日都有新廣告,平價如麥當勞,貴價如Chanel、cartier 都搵 ...

我真係孤陋寡聞,從來冇睇過佢CHANEL同Cartier嘅廣告
樓上有人話姜糖們都好有錢,但係我身邊無論有錢人、亞太及有本事使錢嘅年輕人,大部份都唔太識佢、更加唔好話鍾意佢買佢宣傳嘅嘢,唔該邊位JM鍾意佢又買佢宣傳嘅產品話聲過我哋知

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ddkaka 發表於 21-3-1 00:00

不褸娛樂圈都係運氣重要過樣貌同實力

真的

男爵府

cyyiu 發表於 21-2-27 16:19
Hello kitty我會買,姜b無興趣,留比d妹妹仔

我都想要 Hello Kitty 多D

男爵府

jtw_ki 發表於 21-2-27 16:34
姜濤真係好紅,勁多代言呢排差唔多日日都有新廣告,平價如麥當勞,貴價如Chanel、cartier 都搵 ...

繼續科水

男爵府

Anpanmama 發表於 21-2-28 18:45
最弊鍾意姜B嗰啲全部係嬸嬸同婆婆,但可能佢哋覺得自己仲係港女
利申:我對姜B冇興趣,對 ...

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

好識做生意!明天應該間間都會比較多人(emoji)

男爵府

姜生背後的公關團隊同文宣打手係值得收錢嘅,一直喺網絡幫姜生營造一個假象,喺香港好似好紅咁。然後呢,有人只不過講下唔識欣賞佢或唔知佢係乜水,就會被攻擊為你正一死老嘢、固步自封、甚至會上升到世代之爭,質問你仲乜唔俾機會給後生仔呀?

horsepant    發表於 21-3-1 11:54
happylife28    發表於 21-3-1 10:08
冷血嘅人唔好回覆我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

以為范姜+阿b....

侯爵府

回覆樓主:

睇咁耐都係唔識欣賞。

珊瑚宮

回覆樓主:

又話年青人一定識姜濤
昨日同位廿歲出頭女仔講開, 佢話M記廣告個位係乜水, 完全唔識, 講完姜個名, 都係話唔識

男爵府

小源 發表於 21-2-27 15:37
麥當勞推姜B餐 3月1日起發售同步推優惠
▲ 麥當勞今次於Big Mac Bacon的包裝盒,新增實境(Augmented real ...

我仲以為係大陸明星,個名無聽過, 恕我唔懂欣賞,$80個餐真係呃細路。

侯爵府

2024年龍年勳章

Harper小哈 發表於 21-3-1 02:31
姜生背後的公關團隊同文宣打手係值得收錢嘅,一直喺網絡幫姜生營造一個假象,喺香港好似好紅咁。然後呢,有 ...

完全係啦! 文宣打手造個無咩身型、樣貌普通嘅鄰家男孩做星, 個餐賣$80? 留番佢啲粉欣賞, 我都係食番我喜歡嘅脆辣雞腿算

水晶宮

loveshp238 發表於 21-2-27 16:01
影響食慾

伯爵府

而我不知道誰是姜b

子爵府

咁嘅嘢賣到$80,M記緊係賺到笑

子爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 22:03
韓星真係高大威猛架!最近我都開始對某一兩個年輕新進男韓星有好感,高大威猛又順眼! ...

個個都180以上, 睇到我

公爵府

我老了,我唔識佢

子爵府

Anpanmama 發表於 21-2-28 18:45
最弊鍾意姜B嗰啲全部係嬸嬸同婆婆,但可能佢哋覺得自己仲係港女
利申:我對姜B冇興趣,對 ...

都唔係我女(11 歲)同佢D同學都好鐘意姜濤,我有D媽媽級朋友亦鐘意佢,所以都有好多唔同年齡層喜歡佢㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

80蚊個餐

伯爵府

咁我應該唔會買e個餐
因為唔想食嘢都望到佢個樣

首頁

尾頁

跳至