自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2021勳章

岩岩買Vannex mask level 3,
大人$30/50個非獨立,
大人獨立小童非獨立$20/30,中童獨立包裝$20/25。
屯門新開店。

333s    發表於 21-3-3 15:27

子爵府

2021勳章

哪裡?

琥珀宮

2021勳章

purple_b 發表於 21-2-27 17:17
哪裡?
新店開張優惠 (屯門分店現場限定)

Vannex Mask銷售點繼 旺角分店 及 大埔分店 後,屯門分店 將於今個星期五 (2月26日) 開業。為慶祝新分店開業,我地已準備屯門分店限定優惠:

1. Vannex Mask成人外科口罩 非獨立包裝 (一盒50個)
原價:$125
特價:$75
屯門分店開幕特價:$30
2. Vannex Mask成人外科口罩 獨立包裝 (一盒30個)
原價:$83
特價:$54
屯門分店開幕特價:$20
3. Vannex Mask中童外科口罩 非獨立包裝 (一盒30個)
原價:$75
特價:$45
4. Vannex Mask中童外科口罩 獨立包裝 (一盒25個)
原價:$73
特價:$45

外科口罩規格:ASTM F2100 Level 3
尺寸: 175 * 95mm (成人) 、 145 * 95mm (中童)

以上4款口罩,每款限量1000盒,每人限購10盒。數量有限,售完即止。現場亦都有齊Vannex Mask其他各類產品可供選購。
想享受呢個限定優惠,記得盡早親臨屯門分店選購啦😺

屯門分店地址:
店舖地址:屯門時代廣場(南翼) 3樓37號鋪
營業時間:每天11:00am – 7:30pm
(店舖位置、前往商場方式可參考附圖)

珊瑚宮

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

2021勳章

旺角店有平嗎?

子爵府

2021勳章

回覆樓主:

有冇人用過呢隻?好用嗎?因為我個頭比較大, 好怕會帶到耳仔痛呀!

琥珀宮

2021勳章

VenusTang_FB 發表於 21-2-28 09:37
旺角店有平嗎?
唔知呀!都係咁岩行過見,
再fb 搵到資料或fb問下。

琥珀宮

2021勳章

801 發表於 21-2-28 09:56
有冇人用過呢隻?好用嗎?因為我個頭比較大, 好怕會帶到耳仔痛呀!
都係見平買左盒175,
開來睇有耳帶扣送,又未見過買口罩送埋扣,
一陣叫老公試下,再報告。

琥珀宮

2021勳章

801 發表於 21-2-28 09:56
老公試左正常size ,話口罩比較硬淨,
佢唔鐘意內掛耳。
之前老師試過Good mask ,
條帶比較長用時要打結,你可以試下,
另唔記得萬寧家屈臣氏有款185 頭大可能岩d.

dw0501    發表於 21-3-1 13:31

子爵府

2021勳章

mercurycc 發表於 21-2-28 17:26
老公試左正常size ,話口罩比較硬淨,
佢唔鐘意內掛耳。
之前老師試過Good mask ,

唔該晒

男爵府

mercurycc 發表於 21-2-27 17:15

145x95mm係中童size了,成人女士都啱戴

伯爵府

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

mercurycc 發表於 21-2-27 17:15

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

謝分享

侯爵府

2021勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

mercurycc 發表於 21-2-27 17:23
新店開張優惠 (屯門分店現場限定)

Vannex Mask銷售點繼 旺角分店 及 大埔分店 後,屯門分店 將於今個星期 ...

希望今個星期仲有

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

2021勳章

占妹 發表於 21-3-1 10:23
希望今個星期仲有
呢兩日去睇下,尋日見藥房賣緊$75.

侯爵府

2021勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

mercurycc 發表於 21-3-1 11:07
呢兩日去睇下,尋日見藥房賣緊$75.

呢個牌子之前評分都算高

琥珀宮

2021勳章

占妹 發表於 21-3-1 11:08
呢個牌子之前評分都算高
都係行過見上網查好似ok, 咁平好抵,
小朋友返學用得勁快,
所以通知大家。

侯爵府

mercurycc 發表於 21-3-1 11:11
都係行過見上網查好似ok, 咁平好抵,
小朋友返學用得勁快,
所以通知大家。

謝謝你呀 真係抵

子爵府

2021勳章

回覆樓主:

可惜屯門太遠

首頁

尾頁

跳至