自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

好多人無比電話又無do 安心行。香港人仲自私過內地人。

SiuBBee    發表於 21-2-28 09:26

男爵府

回覆樓主:

填假資料

一開始某班賤人教嘅技量

ic34    發表於 21-2-28 23:11
emilypyhui    發表於 21-2-27 21:34

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

唔係自私係黑心,想害死其他人,根本唔想香港好!

大宅

熊熊老婆 發表於 21-2-27 17:18

無錯

大宅

真搞笑,内地人无啦啦又比人闹自私,内地人非常配合政府而家正常生活工作

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

真係有好多黑心人

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢批人唔出來,最後會感染身邊人.為人為己,快出來做檢測先.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

MMVV 發表於 21-2-27 17:16

唔好只同內地人比,外國都有實行登記咗先俾入食肆,係香港先會多人亂寫亂填不合作。

珍珠宮

認同,係黑心。 鬼唔望佢哋自作自受!

水晶宮

2024勳章

啲人只有個人無上自由,從無半分社會責任

Amy7802    發表於 21-2-28 21:04
emilypyhui    發表於 21-2-27 21:35

大宅

佢哋當然唔想香港好啦, 想香港死添, 攬炒吖嘛

子爵府

回覆樓主:

自私不分國籍,唔係內地人專有,呢單嘢關內地人乜事?
自私係香港人特色之一是常識吧!只差在有幾自私啫。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MMVV 發表於 21-2-27 17:16

完全暴露晒出行app既被動性, 專登留錯電話既自私鬼 應該要重罰

myfaye    發表於 21-2-27 18:00
放下自在

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

某批香港人真係好低質,完全無公民責任感,又唔守法,專攪破壞,希望佢地會自食其果

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

牛年勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢班死YC(包括埋班磚家)根本想攬炒香港!檢測、安心出行、打疫苗...都唔合作!話冇用!
大陸真係做得好好先可以咁快搞掂個疫情!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

別墅

其實內地人一般都好配合, 上年年初其實無好硬性規定全國少出門, 無封國, 但大家都好自律,
年都唔拜, 街又唔出, 健康碼又行之有效, 外國都學
係香港人咁多陰謀論嘅o者.

伯爵府

kagaki 發表於 21-2-27 17:59
其實內地人一般都好配合, 上年年初其實無好硬性規定全國少出門, 無封國, 但大家都好自律,
年都唔拜, 街又唔 ...

咪係,班友成日以為自己係咩大人物,又話人拎佢資料,dna,都唔同心點抗疫

伯爵府

回覆樓主:

自私……係不分國籍嘅

首頁
12345...7

尾頁

跳至