自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lucklucky 發表於 21-2-27 19:32
屋企人係政府部門返工,佢話下星期返工要用安心出行紀錄,唔用的話就寫紙。

佢話d同事多數都唔打算用個app ...

用都要俾人彈?!咩玩法!!
咁佢地咪好辛苦囉,要mon住邊個部門邊一個,有幾多人用安心出行喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

EQGO 發表於 21-2-27 20:16
拎錢嗰陣咪又比晒個人資料 點解又要拎

錢喎!做乜唔拎

侯爵府

金三珣 發表於 21-2-27 19:28
黄人係唔會信架。
果個肥女人話私隱問題唔會download喎,我真係想叫佢唔好換身份證唔好攞福利呀,要攞你資 ...

被洗腦

侯爵府

金三珣 發表於 21-2-27 19:28
黄人係唔會信架。
果個肥女人話私隱問題唔會download喎,我真係想叫佢唔好換身份證唔好攞福利呀,要攞你資 ...

算吧啦 黃尸坐住個腦 放棄吧

首頁

尾頁

跳至