時政擂台

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

當時D垃圾黃屍阻礙機埸,仲打內地人。我當時已經係呢到BK講...無了無了,今次香港民主一定完了,比班黃屍攪破了。我有生之年一定看不到民主有改進。當時我批中央政府不但不會怕,而且借此事鞏固內地人民政權。再順勢推翻所有已给香港的民主進程。回看一年比我貼中晒。D區議員仲話PK 鄧PK 鄧,好好笑呀!。自己玩死自己無得埋怨,玩到區議員議席無得選特守。似乎中央而家先開始同你呢D垃圾人玩。ng:

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 21-3-1 10:51

侯爵府

2024年龍年勳章

MMVV 發表於 21-2-28 22:11
當時D垃圾黃屍阻礙機埸,仲打內地人。我已經係呢到講...無了無了,今次香港民主一定完了,比班黃屍攪破了。 ...

2019 年嗰啲黑暴民主? 比我都吾要, 就算大陸收番香港嚟個一國一制都吾要2019 嘅黑暴年! 吾要!

bull2015    發表於 21-3-6 16:29
SUPERLEMON911    發表於 21-3-1 08:27
kagaki    發表於 21-3-1 00:28

子爵府

嗰啲都叫民主?唔支持佢哋就俾人打俾人私了

珍珠宮

回覆樓主:

咁既民主真係不要也罷
而家全部黃人為反而反
都無為疫情自律
但又不斷鬧政府

大宅

okgoodla 發表於 21-2-28 22:17

2019 年嗰啲黑暴民主? 比我都吾要, 就算大陸收番香港嚟 ...

成功爭取國安法,比更多人睇清所謂民煮豉油,尾鷹勾的所謂普世價值⋯

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁就太好了,未奪權已經要消滅異己嘅民主,你要埋我嗰份

kagaki    發表於 21-3-1 00:29

水晶宮

Fungbb0131 發表於 21-2-28 22:20
嗰啲都叫民主?唔支持佢哋就俾人打俾人私了

啲yc會夠膽死問翻你為爭取民主自由有錯咩

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

ben.caltex 發表於 21-2-28 22:24
成功爭取國安法,比更多人睇清所謂民煮豉油,尾鷹勾的所謂普世價值⋯

x 2

所謂美式民主不一定好、大陸這幾十年發展、全世界有目共睹、中國政府真係為人民著想、以人民福祉為依歸~

試問歐美哪一個國家政府、可以定立20年、甚至40年的經濟計劃?

bull2015    發表於 21-3-6 16:31
kagaki    發表於 21-3-1 00:30
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

回覆樓主:

完全唔覺得果班人爭取民主,只識私了不同政見既人

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

最正係班民主派的搞到香港冇民主

唔好話中國唔比,原本係會按部就班的發生,就係跟祖國既時間表走就會有,係班垃圾政棍搞到依家一舖清袋

珍珠宮

MMVV 發表於 21-2-28 22:11
當時D垃圾黃屍阻礙機埸,仲打內地人。我已經係呢到講...無了無了,今次香港民主一定完了,比班黃屍攪破了。 ...

駛咩去到2019年,早在佔中後我都咁講啦,比班所謂推動民主人士搞一搞,肯定越搞越衰,民主嘅空間越縮越細,我當年仲比班大學同學鬧,鬧我讀嘥啲書,鬧我無情,唔支持香港班下一代,我當時已經講,咁搞法唔係支持,係害死香港下一代,但無人認同我嘅意見,仲逐漸疏遠我。算罷啦,道不同不相為謀!

禁止訪問

男爵府

好諷刺!我也剛剛想起...其實咁多年來好想反對派做好佢哋應有的角色,努力維護一個兩制之餘,用理性文明嘅方法爭取民主。結果...佢哋愈走愈歪,愈走愈入魔...真係華叔死咗都俾佢哋激死多幾次!
可以選擇的話,我寧願唔要國安法,但見到香港搞成咁,我甘願中央治亂世用重典!
香港民主進程,係毀在激進反對派和愚蠢的YC 手上。

珍珠宮

greenpea 發表於 21-2-28 22:28

唔好話中國唔比,原本係會按部就班的發生,就係跟祖國既時間表走就會有, ...

同意!

呢班真係千古罪人

子爵府

回覆樓主:

垃圾黃屍以後仲係孫中山年代以為可以好似孫中山推薦翻滿清。呢D就係讀死書Lo.. 當時满清咩料而家中國咩料呀!?

琥珀宮

回覆樓主:

睇吓台灣,早令我怕全民選舉 不理智選民只會攬炒。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

對呀,一早已經批咗,佢哋以為為香港爭取,其實係令全香港輸得更甘,全香港人真係要多謝黑暴曱甴同YC

侯爵府

佢哋嗰啲"民主",真係你要就輸了
三唔識七 叫 手足
非親非故 叫 父子
肚腩 叫 懷孕

單眼女,出嚟講兩句啦

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

greenpea 發表於 21-2-28 22:28

唔好話中國唔比,原本係會按部就班的發生,就係跟祖國既時間表走就會有,係班垃圾政棍搞到依家一舖清袋...

玩完佔中後,連有篩選的普選都冇埋,原地踏步,民主派覺得佢哋贏咗,痴筋

tammy_my    發表於 21-3-1 02:00

珊瑚宮

回覆樓主:

只有班社會垃圾講, 做就是對
破壞社會, 燒人, 私了人就係民主。
呢d所謂民主我非常鄙視, 我寧願由中央管治

首頁
12345...8

尾頁

跳至