自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

成日咁得閒出黎叫人杯葛安心出行,根本一點事實根據也沒有,那邊廂張醫生佢地為防疫勞心勞力,呢邊班黑護係度搞破壞 醫管局要包疪班黑護到幾時

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210228/bkn-20210228180030878-0228_00822_001.html

大宅

Apple011 發表於 21-2-28 23:19
成日咁得閒出黎叫人杯葛安心出行,根本一點事實根據也沒有,那邊廂張醫生佢地為防疫勞心勞力,呢邊班黑護係 ...

呢班人真係好討厭,醫管局應該炒晒呢班黑醫護,起碼都要剎一警百,但可惜每次都冇人肯做呢件事。(emoji)(emoji)(emoji)

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

成日咁得閒出黎叫人杯葛安心出行,根本一點事實根據也沒有,那邊廂張醫生佢地為防疫勞心勞力,呢邊班黑護係 ...

黑芋根本唔想香港好。

大宅

2024年龍年勳章

kk1030 發表於 21-3-1 00:18
呢班人真係好討厭,醫管局應該炒晒呢班黑醫護,起碼都要剎一警百,但可惜每次都冇人肯做呢件事。(emoji)(e ...

可能想炒 但疫情不斷 唔敢炒住 怕唔夠人手做

wcpcelia    發表於 21-3-2 12:32

珍珠宮

回覆樓主:

班友講d 冇根據的慌言,要告佢誹謗

男爵府

好奇一問,打正醫管局員工旗號,但又唔使做緊一啲同醫護有關嘅嘢,竟然仲大大聲同政府唱反調。

係咪利用公營機構名義反政府?警務處可以取消呢個社團啦。

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

SiuYuen_FB 發表於 21-3-1 00:51
可能想炒 但疫情不斷 唔敢炒住 怕唔夠人手做

講真,佢哋都未必會做嘢,最多日日返工諗住點反政府

珍珠宮

畀面勳章

主席余慧明已經被拉,3月1日就會提堂。

首頁

尾頁

跳至