自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

2021勳章

miriam 發表於 21-3-1 09:32
13/3

謝謝 ,我都希望幫阿媽book到

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

sunnymama2 發表於 21-3-1 09:13
我幫阿爸阿媽預約左,放心哂

珊瑚宮

2021勳章

sunnymama2 發表於 21-3-1 09:16
科興呀

无得拣biontech

伯爵府

2021勳章 HiPP勳章(1)

tkop 發表於 21-3-1 09:45
无得拣biontech

好似今個星期中可以預約

珊瑚宮

2021勳章

sunnymama2 發表於 21-3-1 09:49
好似今個星期中可以預約

thx

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

miriam 發表於 21-3-1 09:33
唔係丫, 有得玩排隊丫

但冇著數,我早過你同另一位jm,都冇你哋快
只係尋晚瞓前睇緊個網頁內容,今朝一開機就自動跳入倒數,都冇預佢今次有倒數入隊例

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mablelin 發表於 21-3-1 09:37
我早過你
開頭見要 35 分鐘, 點知突然快左

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

牛年勳章 2021勳章

恭喜各位預約到,
開多咗幾間打針中心,
多啲人可以打疫苗

為香港防疫盡一分力

男爵府

2021勳章

miriam 發表於 21-3-1 09:53
開頭見要 35 分鐘, 點知突然快左

我想book葵興

伯爵府

2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我book 到了。
奇怪,電腦好似快過手機。

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mom06 發表於 21-3-1 09:40
謝謝 ,我都希望幫阿媽book到
呢個時間應該仲有位, 一定得丫

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

超級版主

MM2H 發表於 21-3-1 09:51
但冇著數,我早過你同另一位jm,都冇你哋快
只係尋晚瞓前睇緊個網頁內容,今朝一開機就自動跳 ...
我開左 3 個 browser, firefox 8:50 等, edge 同 chrome 就 9:00 先入, 另外兩個全部都等一個鐘以上丫

超級版主

observer 發表於 21-3-1 09:55
恭喜各位預約到,
開多咗幾間打針中心,
多啲人可以打疫苗
約到我媽好開心呀

超級版主

Mablelin 發表於 21-3-1 09:55
我想book葵興

葵興唔知邊度, 最重要我唔識去

超級版主

evip 發表於 21-3-1 09:56
我book 到了。
奇怪,電腦好似快過手機。
線問題掛

大宅

牛年勳章 2021勳章

我開個預約網站睇吓,依家要排一個鐘隊,
我又唔係優先群組,當然即刻點X 關閉網頁。

男爵府

2021勳章

仲有23分鐘,希望book到

伯爵府

2021勳章

我入曬資料竟然冇反應,不能再下一頁,搞咁多嘢又排過

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

世事無常 發表於 21-3-1 10:03
我入曬資料竟然冇反應,不能再下一頁,搞咁多嘢又排過

試吓refresh先,唔好關閉,會轉番入去預約頁面架

伯爵府