自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

男爵府

LOVEMANDY 發表於 21-3-1 10:28
本身60以上已經可以打。70以上仲可以帶兩個打

Done

大宅

牛年勳章 2021勳章

hellomiki 發表於 21-3-1 10:48
我區很諷刺 ,當選嘅黃議員咩都唔做,一味凈識反安心出行,幫老人家登記打針就無了,但前區議員(建制派)就 ...

前任區議員,除非嗰啲真係好懶,任內咩都唔做既區議員,
大部份做得區議員都係服務街坊㗎,我講係上一屆吓~
我親戚嗰區嘅前任議員,每一年都會搞幫街坊打流感針,
若果佢連任到,佢一定會安排幫街坊預約打針~
不過冇聽到佢今年有冇私下搞作,可能我親戚冇同我講啦。

會唔會好似你講呢個前區議員咁,就算落選左,仍然擺街站幫
老人家登記打針,服務街坊。

大宅

牛年勳章 2021勳章

終於幫 6299 約哂,連埋老公同我自己一齊打,希望冇乜副作用。

原來一次只可預約一位長者,但約完後可以直接再約另一位,唔使再排過隊,我蠢咗,幫 99 約再排過,排咗成個鐘。

PS:葵青區仲有好多位。

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

miriam 發表於 21-3-1 10:49
我開左三個 browser, 你強過我3

因為上次帮父母book,網頁可能未run順,彈嚟彈去,所以今次準備充足,開夠3部機,預佢彈

比個讚政府,今日網頁流暢度,絕對提升左好多

伯爵府

2021勳章

MM2H 發表於 21-3-1 10:11
我今早開左3部機

我第二轉用咗兩部電話一部ipad再試,已經成功咗啦!幫到四大登記,不負所望,佢哋好開心呀!

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

connietai 發表於 21-3-1 11:09
終於幫 6299 約哂,連埋老公同我自己一齊打,希望冇乜副作用。

原來一次只可預約一位長者,但 ...
我表哥.......佢唔知約唔約到, 剛夠 60, 唔知佢點睇, 話好多地方都無

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

2021勳章

網上登記好順暢呀, 幫屋企人約好哂.

伯爵府

2021勳章

miriam 發表於 21-3-1 10:29
唔好關左個頁, 等一陣

終於幫四大長老登記到了

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MM2H 發表於 21-3-1 11:15
因為上次帮父母book,網頁可能未run順,彈嚟彈去,所以今次準備充足,開夠3部機,預佢彈

比個讚政府,今 ...
今日好順丫, 話等 35 分鐘, 根本唔使, 好快一野彈左去 2x 分鐘

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

超級版主

世事無常 發表於 21-3-1 11:16
我第二轉用咗兩部電話一部ipad再試,已經成功咗啦!幫到四大登記,不負所望,佢哋好開心呀!
...
恭喜恭喜

男爵府

牛年勳章 2021勳章

約完地點/日期/時間,之後按下一首就彈咗出去再排隊,無確認版面出現,咁即係有無成功預約?

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

世事無常 發表於 21-3-1 11:16
...

well done,帮到長輩預約,佢哋會安心點

大宅

牛年勳章 2021勳章

miriam 發表於 21-3-1 11:16
我表哥.......佢唔知約唔約到, 剛夠 60, 唔知佢點睇, 話好多地方都無
會唔會佢心急想早啲打?我約中後日子,有好多位,時間任揀。

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

makm 發表於 21-3-1 11:18
約完地點/日期/時間,之後按下一首就彈咗出去再排隊,無確認版面出現,咁即係有無成功預約? ...

如成功,你去查詢預約,入番身份證號碼,就會見到訊息話已有預約記錄

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

miriam 發表於 21-3-1 09:58
約到我媽好開心呀

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

世事無常 發表於 21-3-1 11:17
終於幫四大長老登記到了

大宅

牛年勳章 2021勳章

makm 發表於 21-3-1 11:18
約完地點/日期/時間,之後按下一首就彈咗出去再排隊,無確認版面出現,咁即係有無成功預約? ...
應該有確認版面㗎,可能你要重新約過。

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都啱啱幫我媽預約左,都好順暢

男爵府

牛年勳章

Done! 系統非常暢順

超級版主

connietai 發表於 21-3-1 11:19
會唔會佢心急想早啲打?我約中後日子,有好多位,時間任揀。

唔知佢想點, 9 點零就話佢俾資料我幫佢約, 佢搵我都 10:xx, 幫佢唔到, 今日月頭.......好忙

首頁
45678...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊