想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好,想請教一下:1) 紅啲今早6點幾仲係深粗,依家10點幾已經轉淺了
大約50%
因為工作關係,C6今晚十二點左右先返到屋企,係咪已經太遲了?還有機會嗎?

複式洋房

回覆 loki0530 的帖子

梗係仲有機會啦,排左出黎嘅卵子都可以存活24小時。把握機會吧~

大宅

ching2304 發表於 21-3-1 11:30

梗係仲有機會啦,排左出黎嘅卵子都可以存活24小時。把握機會吧~ ...

如果轉到好淺都有機會嗎?

複式洋房

我都玩左紅d一排,都跟足jm們講,強陽do、轉弱do、淺都接近無又do,但到而家都未有聲氣。去睇醫生,發現係老公丁丁有問題之外,醫生都勸我地,與其靠住紅d 估估下,不如do得密啲。

複式洋房

loki0530 發表於 21-3-1 11:19
大家好,想請教一下:1) 紅啲今早6點幾仲係深粗,依家10點幾已經轉淺了
大約50%
因為工作關係,C6今晚十二 ...

好多人都話轉淺後先係最高峰期
快d 把握時機做功課
加油and good luck

大宅

回覆 ching2304 的帖子

謝謝你回覆加油喔! 我朋友都係丁丁有問題,最後努力左一排都生左個女。

因為我本身有個囡,第二胎想要男仔多啲,所以聽人講排卵後do會大機會啲,所以深粗同深粗前都無do,得返排卵後個少部份時間,希望捉啱timing ,大家加油💪🏻

大宅

回覆 R18 的帖子

謝謝你回覆呀昨日叫左C6早啲返,所以6點幾就有得Do 😂

今日11點左右仲有30%淺線,咁今晚要唔要再do ? 定已經無用😅

複式洋房

loki0530 發表於 21-3-2 17:21
回覆 R18 的帖子

謝謝你回覆呀昨日叫左C6早啲返,所以6點幾就有得Do 😂

淺線仲有時間! 有力做多幾次都唔怕啦

別墅

轉淺先排,今日先係好日

首頁

尾頁

跳至