自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

Charitymami 發表於 21-3-8 23:25
你睇埋#28集,被大舅爺笑到流眼淚

後尾果幾集,係得大伯同舅舅佢地搞笑,笑到抽筋

水晶宮

2024勳章

我從頭到尾睇完,都幾好笑,開心下
反而係老耿死嗰段及回憶跳過唔睇,唔鍾意睇太煽情嘅;仲有兩父子去霖安過程都唔睇

珍珠宮

czl115 發表於 21-4-29 18:23
我從頭到尾睇完,都幾好笑,開心下
反而係老耿死嗰段及回憶跳過唔睇,唔鍾意睇太煽情嘅;仲有兩父子去霖安 ...

2父子好好笑啵 好似睇卡通片咁。

公爵府

牛年勳章

口水包包 發表於 21-4-29 18:51

係好搞笑
出城果幕

至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

子爵府

回覆樓主:

睇晒,係幾好笑,特別係佢同4個friend初時扮吾識好多笑料,反而佢同老婆感情戲覺得好悶,飛住睇,總括睇到尾,無棄船

珍珠宮

我睇到中後期都係跳住睇。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cy101 發表於 21-4-29 13:09
吓,原來會爛尾,呢2晚見幾好睇!

又唔算爛尾嘅,只係拍咗第一季,唔知幾時有第二季,同會有幾多季,問題係本身小說仲連載緊,究竟之後會唔會跟小說咁拍都未知,一陣劇組換班底的話,唔知又會拍成點。

第一季開頭拍成輕喜劇,點知中途轉風向,咩國家大局,拯救天下,又加悲情,生離死別,耿護院死,樓舒婉黑化,同前面風格格格不入,令人睇得唔舒服。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

禁止訪問

男爵府

口水包包 發表於 21-4-29 18:51

我最鍾意睇兩父子城中同主角重遇,哭訴遇到女飛賊,跟住見到扮寧毅姐姐個女飛賊果場,大哥嚇到傻,睇左好多次都好好笑

首頁

尾頁

跳至