自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

蕃茄湯底正

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

食開樓下譚仔酸辣,雖然次次味道有差別,都啱食過隔離村三哥!食過個間三哥酸辣,唔夠酸唔夠辣
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我鍾意食三哥多啲因為有湖辣薯粉

男爵府

畀面勳章

魚肉翅 發表於 21-3-2 14:50
我鍾意食三哥多啲因為有湖辣薯粉

湖辣係咪燶燶地咁嘅味?我食開蕃茄湯小辣架咋

大宅

牛年勳章

未去到好鐘意 不過岩岩食完

男爵府

jordas320 發表於 21-3-2 05:00
屋企樓下開左三哥,近期多左幫襯,但食小辣覺得太辣,今日食2小辣,都覺得辣左d, 但平時食開譚仔嘅小辣,覺 ...

有 3哥辣啲濃啲

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

啱啱先分清邊間打邊間

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

jordas320 發表於 21-3-2 14:51
湖辣係咪燶燶地咁嘅味?我食開蕃茄湯小辣架咋

湖辣食落系好大陣孜然粉的味,即係土匪雞翼嗰種味呢

大宅

BB防敏心得分享勳章

屋企樓下開左三哥,近期多左幫襯,但食小辣覺得太辣,今日食2小辣,都覺得辣左d, 但平時食開譚仔嘅小辣,覺 ...

三哥好食啲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

上星期咁啱去佐敦果間譚仔食, (唔知係咪三哥?) 聽到隔離枱同姐姐投訴D米線差左好多, D姐姐都答話近來好多客人都有投訴, 因為轉左供應商, 已經同左公司反映, 下次會改善

我仲心諗, 米線都可以投訴?

點知到我食果陣, D米線真係唔掂, 又幼又淋, 唔怪得有咁多人投訴

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我:如果譚仔三哥開到屋企樓下,就發達啦!
阿女:你就發福啦!!

男爵府

畀面勳章

angelfan07 發表於 21-3-2 16:30
我:如果譚仔三哥開到屋企樓下,就發達啦!
阿女:你就發福啦!!

一直期待樓下開譚仔/三哥,終於俾我恨到喇,但間三哥服務太差成日迫人搭枱,所以我會買返屋企食,但老實講,唔算食得好密,同埋愈食愈貴,蕃茄湯雞肉竹笙2小辣都要43蚊碗,有dd貴

大宅

因為胃唔好難消化、好多年冇食過。最近陪男友去食,成個湯都好重味精味,要夾開啲米線食堅冇下次

複式洋房

三哥無得輸

子爵府

我鍾意譚仔

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

一個月食一至兩次,譚仔或者三哥

男爵府

牛年勳章

我中意呀!

男爵府

雲桂香好食過佢地。

大宅

蕃茄湯加豬耳

大宅

回覆 我要passion 的帖子

呢間係另一種風味 都好正 不過份量有d少

首頁

尾頁

跳至