自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

單親 , 呢半年嚟我都同佢冇乜兩句,盡量忍佢啲差態度, 今日返到屋企樓下諗住問佢食乜嘢,打畀佢,佢話我好打畀佢,打機斷咗線,跟住好粗態度對我,我好嬲,冇幫佢買飯,返上屋企同佢嘈咗幾句,佢發曬癲, 佢喺房入面,我喺廳度同佢嘈,跟住佢出廳,推咗我返入房, 跟住我更加嬲又話咗佢一輪, 佢入廚房攞咗把刀自己返入房, 我好驚, 唔知點做好,即刻走出屋外面,call咗啊公,而家等緊啊公過嚟。

男爵府

回覆樓主:

我應該報警嗎?我都唔識得點樣同佢相處?真係好辛苦, 我問佢點解你要咁樣對媽咪,佢話總之見到我就好憎,唔想見到我

Wwwendy    發表於 21-3-3 18:29
RAA    發表於 21-3-3 09:27

男爵府

大個懂性就會好d嫁喇

公爵府

牛年勳章

伯爵府

畀面勳章

你平時係咪對亞仔多批判少讚美?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

fanny2014 發表於 21-3-2 18:25
我應該報警嗎?我都唔識得點樣同佢相處?真係好辛苦, 我問佢點解你要咁樣對媽咪,佢話總之見到我就好憎, ...

佢傷到自已咁點算,揾個外人同佢傾下

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

佢攞左把刀,有迫切性,快d打999,搵警察帮忙

男爵府

竇漪房 發表於 21-3-2 18:28

佢傷到自已咁點算,揾個外人同佢傾下

而家就係等阿公過嚟我屋企,諗住叫阿公同佢傾下。

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

攞刀咁離譜,係咪睇得新聞多,諗住嚇下你

子爵府

更年期遇著青春期,養仔女嘅黑暗時刻,搵辦法處理好。會過去的我同事都遇到咁嘅情況,同15歲仔分別去睇心理醫生,好似話今年關係好返啲。

大宅

fanny2014 發表於 21-3-2 18:29
而家就係等阿公過嚟我屋企,諗住叫阿公同佢傾下。

陣間令亞公有危險仲衰,建議報警或找社工

珍珠宮

回覆樓主:

支持報警,16歲唔細,怕佢會做傻事

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報LA, 都唔知佢攞刀仲咩!!

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我應該報警嗎?我都唔識得點樣同佢相處?真係好辛苦, 我問佢點解你要咁樣對媽咪,佢話總之見到我就好憎, ...

報, 安全緊要

子爵府

2023年兔年勳章

打機對於有d人來講好重要,泥足深陷,不能自拔,希望盡快能搵倒佢比較信得過/愛錫的人去同佢傾下 希望無事

男爵府

報警先,唔好揾老人家搞,一陣錯手整親

水晶宮

佢攞刀,要報警

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

報警
幫自己亦揾人幫個年青人
仔仔失去理性

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

呢啲年紀反叛期 唔好同佢做嘈 由佢冷靜 傾偈咁同佢傾 驚佢做傻事.....

首頁
12345...14

尾頁

跳至