自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

姜 b 餐只不過是 ......
1. 巨無霸加塊煙肉
2. 薯條汽水加大碼
3. 加四件麥樂雞

當巨無霸餐只是 $4x 幾蚊的時候,佢賣 $80 蚊會唔會有點兒 ......

水晶宮

2021勳章

我要passion 發表於 21-3-2 22:01
1. 巨無霸加塊煙肉
2. 薯條汽水加大碼

巨無霸餐要$4x咁貴?

翡翠宮

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

1. 巨無霸加塊煙肉
2. 薯條汽水加大碼

所以係唔會食

公爵府

2021勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

fb有人計過煙肉巨無霸餐加大+4件麥樂雞要$59,即係3張姜b卡價值$21,除返每張$7,值唔值就見人見智,fans可能會覺得ok

公爵府

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

係fans就值架啦
好似買名牌手袋咋嘛

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

見到佢都唔想食啦

瑪瑙宮

2021勳章

回覆樓主:

我去食太興高級燒味飯了

男爵府

2021勳章

$80我唔食麥記啦

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

80蚊有更多選擇

複式洋房

回覆 我要passion 的帖子

唔食啦

大宅

2021勳章

當單點買哂就真係要$80

別墅

不會用$80食junk food啦

子爵府

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

1. 巨無霸加塊煙肉
2. 薯條汽水加大碼

好明顯上面咁多位並唔係M記今次嘅目標群組

男爵府

traeh 發表於 21-3-3 01:36
好明顯上面咁多位並唔係M記今次嘅目標群組

係 我覺得好多妹妹都為左姜濤去食

伯爵府

2021勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我睇到嗰價錢都嚇咗一嚇,咁貴,我唔會食囉,我寧願買兩個普通餐講真,即使普通餐免費送佢張咭畀我,我都攞嚟掉!唔好話要我攞錢去買

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見到佢都唔想食

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

$80 洗鬼食佢 d 咁難食嘅 burger 咩
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2021勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

尋日食走左煙肉巨無霸餐,平姜餐一半,不過如係粉絲,俾多少少自己開心又無所謂
另。巨無霸加左煙肉好味好多

下次買呢個餐

翡翠宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

閃卡值錢

公爵府

2021勳章

回覆樓主:

係貴在果幾張閃卡,鍾意既咪覺得值,唔鍾意送俾我都兼阻地方

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊