自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

其實我好鍾意姜濤,我個女,仲有佢d朋友都鍾意姜濤&Mirror, 不過我地冇追星,淨係聽歌、睇片。

但有好多人一句就話「聽都未聽過」、「大媽,阿嬋至鍾意」,d妹妹仔咪唔夠膽認囉!

男爵府

叮叮噹. 發表於 21-3-3 11:25
難得出番個香港年青偶像, 值得支持. 之前我也唔識姜濤, 是我D 囝囡介紹我認識的. 看完他的表演及訪問後, ...

佢已經具備紅的元素,就係有話題,有人讚,亦有人彈,而且好極端。

佢經歷得到,過到呢啲考驗,就前途一片光明。

啲人成日講唔知佢有咩咁好,唔覺佢紅的,慢慢發現,啲大牌子俾錢請人拍廣告,真係冇做市場調查?haha... !

伯爵府

2023年兔年勳章

dian 發表於 21-3-4 22:45
佢已經具備紅的元素,就係有話題,有人讚,亦有人彈,而且好極端。

佢經歷得到,過到呢啲考驗,就前途一 ...

咪係,都係嗰句,講到以自己唔識佢為榮咁!
廣告商唔係盲吧!
宜家講緊嘅,唔止係M記,係<卡地亞>都搵佢代言喎!大家又有冇睇過呀!

男爵府

bonbonyy 發表於 21-3-4 23:17
廣告商唔係盲吧!
宜家講緊嘅,唔止係M記,係都搵佢代言喎!大 ...

黎緊仲有Emporio Armani 囉

珍珠宮

開心吸收勳章

bonbonyy 發表於 21-3-4 23:17
廣告商唔係盲吧!
宜家講緊嘅,唔止係M記,係都搵佢代言喎!大 ...

仲有Hogan, Chanel, 剛剛出的 Emporio Armani

男爵府

我係維基search到以下係姜濤的2021年代言及廣告 :
真係好勁, 只係3個月就有咁多!

Colgate高露潔您的健腔專家 特務肥姜教你殺手鐧⚔️智破牙齦出血源頭
Charles and Keith Hong Kong Valentine’s Day Ginger Candy Promotion
Longchamp Le Pliage©MyPliage個人訂製系列
YAMAN YAMAN MAX 全能嫩膚儀
Trustme Florist 情人節限定 #姜濤專屬 Mirror Love - Tiffany Blue
WWF 限量版動物助養禮包
Hogan 新年限量系列
NIVEA 專業深層卸妝系列
FILA FUSION REJUVENATE
FILA Hong Kong FILA FLUID 貓爪鞋
Mary Kay Hong Kong 時光精靈維 C+E 精華露
Dyson Dyson Supersonic™風筒情人節限定
Chanel Chanel N5 100 Years of Celebrity
MAC Cosmetics MAC糖心情人節 V-DAY Ambassador
麥當勞 McDonald's Hong Kong - Big Mac - Dancing
2021 Big Mac Bacon
Cartier Love 系列情侶鈪
Emporio Armani 2021春夏系列

首頁

尾頁

跳至