自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章

俾時間大家冷靜吓

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

大家冷靜下係好事! 如果唔係,困獸仲大鑊! 最後連唔應該講嗰句都講埋仲難收科!
不過如果我係你,去酒店嗰個應該會係我! 抖下 照咁睇,你老公都好錫小朋友,點解佢帶佢行開下?可能你太激動,太緊張啦! 小朋友有自己嘅路,甩漏個個有! 好少事,唔好衝動做錯決定,恨錯難返! 其實好多天災人禍,無常我哋控制唔到,明白左更加要珍惜擁有! 樓主,你C6其實唔錯,不如你帶细仔出去chill 下,tea 下,relax 下! 兩公婆嗌交真係好小事,唔甩漏都唔係小朋友! 有D嘢要放手等小朋友自己承擔! 明天瞓醍,只係小事一宗,咪亂黎影響小朋友一世!

珍珠宮

回覆樓主:

樓主,你蒲下頭好喎

珍珠宮

回覆樓主:

小朋友冇咗媽媽好陰公

珍珠宮

回覆樓主:

你走咗解決唔到問題,個問題只會留番畀你兩個好細嘅小朋友, 小朋友冇咗媽媽好可憐

侯爵府

牛年勳章

深呼吸,好多同你一樣每日喺困難中嘅同路人

伯爵府

想生BB熱投

masis 發表於 21-3-3 00:15
因舊帳戶有人認得,所以開一個新。

我呢一刻好想死,好想跳落樓。

接受。你要接受大果個不能成材。你堅持唔接受,拉牛上樹,大家都無好結果。

你搵啲嘢玩下,例如你都打下機。點解努力的只有你?你都可以懶的。不用拉咁緊。
I am Agent P

男爵府

樓主,今日好點未?老公和大仔回家未?

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

樓主,你點呀?好返d未?

珍珠宮

大宅

唔好衝動 深呼吸飲啖水先

水晶宮

回覆 masis 的帖子

冇野係捱唔過架, 加油, 我地支持你, 小朋友可以慢慢教, 老公可以換, 小朋友仲細唔可以冇咗你呀. 頂住

大宅

將所有心事,不滿寫出來,可舒發情緒,人生總有不順心的事,去面對,找知心友,倾吓,这些事,不只發生在你身上,有好多同路上。喊吓。要好好看顧小朋友。你好硬淨的。

男爵府

回覆 masis 的帖子

找防止自殺會傾訴

咁辛苦生咗兩個,走咗咪好唔抵

男爵府

如果逼得細路太緊, 怕死嘅係佢

民房

Gorgor0612 發表於 21-3-3 11:54
樓主,你蒲下頭好喎

我沒事了。經過一晚,心情好咗少少,但都好抑鬱。

平日無人可以傾,日日返工放工返屋企顧屋企事,都無咩朋友可以傾到心事。
同事有傾偈,但都係風花雪月。
自己阿媽,又唔想講咁多令佢擔心。講真,娘家都無位比我瞓,萬一離婚想返娘家都唔得。

依媽    發表於 21-3-3 21:05

珍珠宮

masis 發表於 21-3-3 12:52

平日無人可以傾,日日返工放工返屋企顧屋企事,都無咩 ...

有返工已經好好多,財務自由的
搵間專補自己仔學校補習社,外判出去

珍珠宮

太好啦 有咩上黎呻啦! 一個人諗好易去牛角尖,唔洗抑鬱喎! 出去一家食餐好啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

喺度傾
我只睇左#1同呢個留言
不知發生甚麼事
但每人也有困難
可以的話大家一同諗方法
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至