時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章

我只記得黑衣人用弓箭向住吐露港既道路使用者,佢地為左堵路不惜用武器對住無辜既香港市民,依d算唔算係威脅呢?

https://topick.hket.com/article/2889600

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 21-3-3 09:07

伯爵府

算把啦, 垃圾講嘅野都好信? 831領教得多啦
可能真係索左野, 妄想被逼害症呀, 睇醫生啦

水晶宮

2021勳章

露比EE 發表於 21-3-3 08:40
我只記得中大學生用弓箭向住吐露港既道路使用者,佢地為左堵路不息用武器對住無辜既香港市民,依d算唔算係 ...

係謀殺
自由太多會令世人失去平衡

男爵府

2021勳章

佢地講嘅啫,信佢地半成都死

管理員

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 2016畫展勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

重有將大鐵釘藏於膠喉管中,放係路上,司機唔會睇到,但一中要點爆呔架車好易失控,釀成車禍

珊瑚宮

2021勳章

佢地直頭係威脅國家及人民安全, 刑責係走唔甩的.

子爵府

2021勳章

回覆樓主:

2019年時,只要見到啲黑衣人,已不寒而慄,好彩而家有國安法保護,我哋才可以和平安穩地生活

琥珀宮

2021勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kamkong 發表於 21-3-3 13:51
2019年時,只要見到啲黑衣人,已不寒而慄,好彩而家有國安法保護,我哋才可以和平安穩地生活
...

對!
支持國安法!冇理由自由民主嘅大國自己有N條國安法,而唔比香港有國安法!佢地要反對的話就請佢哋廢左自己國家嘅國安法先好批評香港!唔係就收皮!唔好再講癈話!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

大宅

可能有人鬧咗佢地一句: "杏加橙", 佢地就覺得家人受到死亡威脅!

子爵府

牛年勳章 2021勳章

MM2H 發表於 21-3-3 09:08
重有將大鐵釘藏於膠喉管中,放係路上,司機唔會睇到,但一中要點爆呔架車好易失控,釀成車禍 ...

最恐怖係掉嘢落港鐵路軌! 仲要有人大讚「有頭腦」!

珍珠宮

2021勳章

露比EE 發表於 21-3-3 08:40
我只記得黑衣人用弓箭向住吐露港既道路使用者,佢地為左堵路不惜用武器對住無辜既香港市民,依d算唔算係威 ...

當時有好多上返工的人,受到班畜牲嘅死亡威脅?

犯法黃畜賤種曱甴,多行不義必自斃
萬物皆空,因果不空

大宅

2021勳章

soscho 發表於 21-3-3 08:45
算把啦, 垃圾講嘅野都好信? 831領教得多啦
可能真係索左野, 妄想被逼害症呀, 睇醫生啦

我都唔信會有人對佢地及家人作出死亡威脅, 呢班人講大話有咁誇張得咁誇張,只有佢地同道中人至會信

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

警方應該直接調查,佢地都出到聲俾人死亡威脅,要請佢地返警署開file!

首頁

尾頁

跳至