自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

goo_littlebb 發表於 21-3-3 10:35
我知有鏡呀, 只係驚除口罩又要擺好, 再執自己, 會好論盡.
希望可以兩Take就搞掂啦! (對自己個樣無咩信心:w ...

我睇完頭果兩張都唔滿意, 再影多次先ok, 最好有家人幫手執下d頭髮
放下自在

公爵府

我剛剛同老媽去換左,2母女一起去,吾洗半個鐘頭,搞掂

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

有個小貼士
佢限櫈係較定咗。如果發現到時係向下望鏡頭,雙下巴嚴重,記得調一調

水晶宮

回覆樓主:

上星期換完男主任好好人有耐性仲幾靚仔 我整理頭髮都好用左D時間,阿媽反而坐隔離吹,係咁同個靚仔主任講唔好意思 我發覺好多女女帶自己阿媽去換証,孝順女

伯爵府

畀面勳章

請問長頭髮的, 是否要頭髮翹耳仔, 露出兩邊耳仔??

水晶宮

S_family 發表於 21-3-3 11:16
上次同老豆去,佢俾你梳頭,整下件衫ge
畫眉你係屋企畫定la,去到梳下個頭,擦下潤唇膏,上次有個po,有jm ...

即是唔好用太紅唇膏,淺粉好d?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Chunma8083 發表於 21-3-3 11:52
請問長頭髮的, 是否要頭髮翹耳仔, 露出兩邊耳仔??

未必, 隨得你, 不過要見到輪廓
放下自在

珍珠宮

眉同眼線.. 帶口罩唔會影響..
唇膏.. 之前有人話唔好查深色唇膏.. 黑白相影出來會似中毒..
粉底.. 其實黑白相都唔係好覺?

伯爵府

畀面勳章

cattz288 發表於 21-3-3 11:54
未必, 隨得你, 不過要見到輪廓

收到, 謝謝回覆.

男爵府

虎到金來勳章

goo_littlebb 發表於 21-3-3 10:38
梗係唔會到時先查啦, 隨時粉底都唔搞, 因平都唔搞. 查咀畫眉就會既, 仲有梳頭
我仲要戴眼 ...

可以帶眼鏡影架,我上星期先去完
心情勁好!

公爵府

emilylam 發表於 21-3-3 11:53
即是唔好用太紅唇膏,淺粉好d?

我記得佢俾你睇張相係彩色ga,睇唔到變左黑白係點,所以最好就得閒咪自己開手機個相機,試下屋企邊隻唇膏好睇d

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

goo_littlebb 發表於 21-3-3 10:38
梗係唔會到時先查啦, 隨時粉底都唔搞, 因平都唔搞. 查咀畫眉就會既, 仲有梳頭
我仲要戴眼 ...

你可選擇戴眼鏡影一張
戴眼鏡影一張比較

男爵府

請問換証當日起計,要等幾多日先有新証拎?

象牙宮

S_family 發表於 21-3-3 12:30
我記得佢俾你睇張相係彩色ga,睇唔到變左黑白係點,所以最好就得閒咪自己開手機個相機,試下屋企邊隻唇膏 ...

有呀~一大一小, 細果張係黑白就係id相
放下自在

象牙宮

petpet1117 發表於 21-3-3 12:34
請問換証當日起計,要等幾多日先有新証拎?

兩星期內
放下自在

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

S_family 發表於 21-3-3 11:16
上次同老豆去,佢俾你梳頭,整下件衫ge
畫眉你係屋企畫定la,去到梳下個頭,擦下潤唇膏,上次有個po,有jm ...

自己手機影轉黑白試效果,都係個好辦法, THANKS!!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Ryanma 發表於 21-3-3 11:25
著有領衫映出嚟張相好睇d

我諗我要搵下D衫試下效果先

翡翠宮

M-1 發表於 21-3-3 11:29
我冇著樽領衫,但係戴咗頸巾

頸巾絲巾都可以諗喎, 上黎問下真係收到好多料

翡翠宮

cattz288 發表於 21-3-3 11:33
我睇完頭果兩張都唔滿意, 再影多次先ok, 最好有家人幫手執下d頭髮
...

我睇下到時個主任易唔易話為先, 不過我都唔高要求既

翡翠宮

Bibibut 發表於 21-3-3 11:37
我剛剛同老媽去換左,2母女一起去,吾洗半個鐘頭,搞掂

GOOD! 搞掂可以帶阿媽去食嘢.

首頁
12345...6

尾頁

跳至